A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Rólunk

Tisztelt Látogató!

 

Az Immo1 Cégcsoport alapításának célja a magyar ingatlanközvetítés piacán olyan páratlan versenyelőnyt jelentő szakmai, etikai és működési feltételek megteremtése, melyek az Üzletkötőket, Vezetőket, Partnereket, az Immo1 Franchise Hálózatot a szakma csúcsára helyezik és az elit csapat tagjai számára a magyar ingatlanpiacon eddig ismeretlen büszkeséget, egzisztenciát és életpályát biztosítanak.  

 

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fent leírt filozófiánk a valóságban is testet öltsön. Tudatában vagyunk, hogy Ügyfeleink elégedettségének alappillére a saját értékeink tiszteletben tartása és állandó fejlesztése, hiszen a szolgáltatás erejét és minőségét kizárólag magas szakmai felkészültséggel és a munkánk iránti alázattal lehet napról napra magasabb szintre emelni.

 

 

Korábban kimagasló sikereket értünk el ebben a szakmában, mely sikereket sokezer ingatlan sikeres értékesítése és több tízmilliárd forintnyi hitel közvetítése fémjelzi.  Így pontosan tudjuk, hogy mire van szüksége az Ügyfeleinknek és Kollégáinknak.

 

Vigyázunk értékeinkre, kizárólag képzett, vizsgázott és gyakorlattal rendelkező Üzletkötőkkel dolgozunk. Ingatlankínálatunk minőségi szemléletet képvisel, hiszen a mi célunk a sikeres értékesítés.

 

Köszönjük megtisztelő figyelmét, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is elégedett Ügyfelünkként köszönthetjük!

 

 

Üdvözlettel,

az Immo1 csapata

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!