Gesztely
Eladó családi ház
Ár
41 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 24799
Egyedi tervezésű családi ház Miskolctól 15 km-re, Gesztelyben ELADÓ!
Méretek
Méret
177
Méret tulajdoni lap szerint
1019
Telek mérete
1019
Terasz mérete
15
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Gesztely
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

klíma,

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Fényviszonyok
Kert

hátsókert,

parkosított

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

kertkapcsolat

Felszereltség

garázs,

riasztó,

fúrt kút

További adatok
Szigetelés
Hőszigetelő vakolat
Elérhető kedvezmények
CSOK
Építés éve
1984
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
egyéb
Leírás
A ház az 1980-as évek végén épült, falazata szilikát, oldalfalait pilisvörösvári vakolat védi. A fűtésről kondenzációs gázkazán,a nyári melegben a temperálásról 4 db hűtő/főtő klíma gondoskodik. Az ívelt formájú ablakok fából készültek, hőszigeteltek. A folyamatosan karbantartott, egyedi formavilágú ingatlant a tágas terek és a gyönyörű kert teszi igazán élhetővé! A ház földszintjén található helyiségek: - előszoba - dolgozó szoba - nappali - fürdőszoba - konyha - étkező - kamra - gardrób A szobák padlóburkolata tölgy parketta, a többi helyiség kerámia burkolatú. Emeleten található helyiségek: - hálószoba - 2 db gyerekszoba - galéria - fürdőszoba - wc A szobák és a galéria burkolata bükk parketta, a fürdő és a Wc kerámia burkolattal rendelkeznek. Az emeleti ívelt mennyezet lambéria burkolatú, mely egy divatos színnel átfestve modern külsőt adhat az egész szintnek. A pincében két autó tárolására alkalmas garázs található. A ház hátsó bejáratánál egy 20 m² fedett terasz nyújt lehetőséget a nyugodt pihenésre. A kertben kialakított tűzrakóhely körül pedig összegyűlhet a család egy kellemes nyári estén. Pár perc sétára található óvoda, iskola, orvosi rendelő, buszmegálló. Irányár: 41.500.000.- Ft

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/2089

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem