Tarcal
Eladó családi ház
Ár
13 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 21393
MEGVÉTELRE kínálok egy 64 m² CSALÁDI HÁZAT a legjobb minőségű hegyaljai szőlőtáblák között, TARCALON!
Méretek
Méret
64
Nettó méret
1459
Telek mérete
1459
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Tarcal
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

vegyes tüzelés,

gázkazán

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos,

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
CSOK+, Falusi CSOK
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
egyéb
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Megvételre kínálok az alföld és a Zemplén-hegység találkozásánál , a legjobb minőségű hegyaljai szőlő táblák között, egy 64 m² alapterületű családi házat. Az ingatlan Tarcalon található, egy 1459 m² telken. Az 1970-es években épült ház falazata szilikát, tetőzete cserép fedésű. Található benne két szoba, egy tágas konyha, előszoba ami akár nappalinak is berendezhető, és egy fürdőszoba. A ház alatt nagyobb pince van, ahol megtaláljuk a vegyes tüzelésű kazánt, és a gázkazánt is. Tartozik a házhoz egy fűthető garázs is. Benzinkút, bolt, buszmegálló, vonatállomás a közelben megtalálható. Tokaj, és Szerencs városa is pár perc autó úttal elérhető. Irányára: 13.900.000 Ft A tervek tájékoztató jellegűek! Ötletet adnak az átalakításhoz!

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem