Arnót
Eladó családi ház
Ár
49 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 20181
ELADÓ befektetésre is alkalmas családi ház Arnóton!
Méretek
Méret
200
Nettó méret
768
Telek mérete
768
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Arnót
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán,

konvektor

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag,

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos,

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség

melléképület,

garázs

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1970
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Környék
Jó környék
Szerkezet
egyéb
Megközelíthetőség
főúton
Leírás
Eladásra kínálok egy 200 m² alapterületű, 4 szintes családi házat Arnóton! Az ingatlan jó állapotú, többgenerációs családi otthon, amely befektetésre is alkalmas. Az első szinten a fűtés gázkazánnal, a másodikon konvektorral megoldott. A két beépített szinten ugyanazon helyiségek találhatóak meg, csak más-más elrendezésben. A tetőtér beépíthető. A telek mérete 768 m². Tartozik a házhoz két lemezgarázs, és egy 100 m² alapterületű könnyűszerkezetes, műanyag nyílászárókkal rendelkező melléképület, amelyben jelenleg nyomda üzemel. Arnót elbűvölő kis település, mindössze 10 km-re Miskolctól, így ideális választás azoknak, akik szeretnének kicsit távolabb, de mégis könnyen elérhető közelségben élni a város nyújtotta előnyökből. Irányára: 49.900.000 Ft Tekintsük meg együtt ezt a páratlan ingatlant!

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem