Mád
Eladó családi ház
Ár
23 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 19603
ELADÓ 120 m²-es Kádár-kocka a Tokaji borvidéken!
Méretek
Méret
120
Nettó méret
2411
Telek mérete
2411
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Mád
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

egyéb,

konvektor

Konyha stílusa

étkezős,

szeparált, de amerikaivá alakítható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
panorámás
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos,

napfényes

Kert

oldalkert,

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1975
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Eladó Kádár-kocka a Tokaji borvidéken! A Mád nevű hegyaljai településen egy 1975-ben épült, 120 m²-es kádár-kocka kerül eladásra, mely egy igazi gyöngyszem a csodálatos Tokaji borvidék közepén. A település nem csak a neves pincészeteiről híres, hanem gyönyörű dombvidékéről is, ami vonzza a látogatókat, így befektetésnek is kiváló választás lehet. Szuper elosztása van, így akár nagycsaládosok igényeit is kielégíti. A házban 3 szoba, egy konyha-étkező, valamint fürdőszoba, és spájz található. Az ingatlanban a szobák jó minőségű, klasszikus halszálka mintában lerakott parkettával vannak burkolva, míg a többi helyiség járólapokkal van borítva. A ház fűtéséről gázkonvektorok és hőtárolós villanykályhák gondoskodnak. A ház falazata tégla, a tetőzet pedig cserépfedést kapott. Bevezetésre került az éjszakai, valamint a nappali 380 V áram is. Az épület mellett helyet kapott egy műhely, egy garázs, egy présház (1900. évben épült), és egy pince, amely 40 hektoliter bor tárolására alkalmas. A több mint 2400 m² telek hatalmas lehetőségeket kínál, csak a képzeletet szab határt. Jelenleg több mint 600 tőke, termő furmint és hárslevelű szőlő található rajta. Irányára: 23.900.000 Ft FALUSI CSOK és CSOK+ igénybe vehető.

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem