A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960668

E-mail: toth.adrienn@immo1.hu

Kínálatom

Üdvözlöm!

Tóth Adrienn vagyok, használt ingatlan specialista.

Életem során az emberekkel való kommunikáció, kapcsolattartás fontos szerepet töltött be. Sorsokat, élethelyzeteket megoldani csak felelősségteljesen lehet, ezért is láttam meg a lehetőséget ebben a hivatásban. Saját lakásunk eladásakor érintett meg ez a világ, hogy ami számomra otthon, más számára is egy szerethető kuckó legyen.  Ahogy az én igényeim és elvárásaim alapján, számomra először idegen emberek segítettek meleg családi fészket találni és a keresés során szinte barátokká váltunk. A mai napig hálás vagyok nekik. 

Beleszerettem ebbe a fantáziadús, sokrétű tevékenységbe. Kellő tapasztalattal és sokoldalú ismerettel kell rendelkeznem ahhoz, hogy hatékonyan és eredményesen tudjak sikereket elérni. Lehetőségek tárháza nyílik meg előttünk. Nincs két egyforma lakás, minden otthon más törődést, más megközelítést igényel, de egy dologban azonosak: valakinek az igazi otthonává válnák közreműködésemmel. Teljes mértékben magaménak érzem a hivatásom, mintha minden egyes lakás, amivel foglalkozom, a sajátom lenne.

Öröm számomra, hogy kiteljesedhetek ebben a varázslatos világban.

A találkozás reményében búcsúzom:

Tóth Adrienn

 

Rólam:

"Köszönöm a XXI. századnak megfelelő segítséget, szakértelmet, szakmai felkészültséget és az önzetlen segítséget, amit kaptam. Hogy teljes mértékben levette a vállamról a lakáseladással kapcsolatos minden teendőt,  hogy lehetővé tette továbblépésemet is...."  (K. Erzsébet)

"...Munkájával teljesen meg voltam elégedve, mindig pontos, segítőkész, udvarias, felkészült volt. Nem is maradt el az eredmény..."  (Sz. János)

"...Ön volt az egyetlen igatlanos, akiben nem csalódtam..."  (T.G. Péter)

"...Még engem is meglepett, hogy mennyire hatékony az Ön munkamódszere, hálás vagyok, hogy feleslegesen nem vette igénybe időmet és tényleg csak komoly érdeklődőt hoztak. Az, hogy a 2. érdeklődő megvette a lakást egy héten belül, valóban, ahogy Ön mondta, valós szűrő..."   (Vné Piroska) 

"Kedves Adrienn!

Bár Ön fiatal, mégis meglátszik a szakmai háttér, a hivatástudat.
Nagyon sok sikert kívánok az életben! Bár az unokám is ilyen lenne...."      (Terike néni)

"...  az elmúlt időszakban nem találkoztam ennyire lelkes és becsületes ingatlan közvetítővel és irodával. Nyugodt szívvel ajánlunk Titeket bármelyik ismerősünknek, mert nem ismeritek azt hogy lehetetlen!"  (E. Tamás)

"Kedves Adrienn!

Én leendő lakásom keresése közben kerültem kapcsolatba Önnel. Mivel igényeim folyamatosan változtak 2 hónap során, már én is feladtam a keresést. Ön volt, aki folyamatosan figyelmet szentelt rám, s kitartásának köszönhetően meg is találtam új otthonom. Még egyszer hálás köszönet: Péter"   (N.Péter)

Tóth Adriennt 2018. áprilisában kerestük meg telefonon, lakás vásárlásunk céljából. 
Adrienn segítségének köszönhetően gyorsan megtaláltuk szeretett lakásunkat. Az Immo1 irodájában készségesen fogadtak bennünket, ahol gyors és eredményes munkájuknak köszönhetően szerződést kötöttünk.
Adrienn jól képzett és megfelelő tapasztalatokkal rendelkezik, kapcsolatrendszere megbízható. 

Ügyfeleiként elégedettek vagyunk, ugyan is a rábízott feladatokat maradéktalanul ellátta. Ezen felül rengeteg dologban is a nap bármely szakaszában készségesen a rendelkezésünkre állt. Szakmai tudása számunkra, komoly, határozott és kiemelkedő volt. A jövőben bármilyen ingatlan ügyletünk lenne, gondolkodás nélkül Őt keresnénk meg. Minden ingatlant vásárló, vagy eladni kívánó ügyfélnek csak is ajánlani tudjuk Őt.

 
Köszönettel 
K. Ildikó és K. Ferenc

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!