A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960560

E-mail: pakucs.attila@immo1.hu

Kínálatom


             Üdvözlöm, Pakucs Attila vagyok. 2005-ban kezdtem Zuglóban ingatlanértékesítőként dolgozni, innentől számolom az újkori életem, itt ismerkedtem meg a szerelmemmel, annyira megszerettem ezt a szép zöldellő kerületet, hogy én is ide költöztem. Itt született a 5 éves lányom, és a 4 éves fiam is, nem vagyok tősgyökeres Zuglói, de büszke vagyok, hogy Zuglói lehetek.

             Jelenleg ismét Zuglóban!
  A Thököly úti Immo1 ingatlan irodának a tulajdonosa és a vezetője vagyok, azóta is az egyik legnagyobb szerelmemmel, az ingatlan értékesítéssel foglalkozom.

  A mai napig rendkívül feldob, és pörget, ha az embereknek segíthetek megtalálni álmaik lakását, a kis családomon kívül semmi nem tölt el nagyobb örömmel, ha együtt tudok örülni mások boldogságával.  

  2005 óta dolgoztam a XVII., a XVI., a XVIII. kerületben, de első sorban, Zuglóban és Kőbányán értékesítettem, és adtam el a legtöbb lakást, házat.  Az elmúlt nem rövid időszakban az Otthon Centrumnál tartoztam a legjobbak közé, de a szakmai fejlődésemnek az Immo1 Franchise Hálózat adott lehetőséget.

  Az Immo1-nél lehetőségem nyílt egy saját iroda nyitására, ahol a munkatársaimnak a lehető legtöbbet tudok átadni a tapasztalataimból, ahol nem az „Én” (Te - Ő) a legfontosabb, hanem a Mi segítünk, Mi megoldjuk, Nektek (Neked) biztos lesz jó!

A mottóm, hogy együtt mindent meg lehet oldani, de egy jó vezetéssel még gyorsabban, odafigyeléssel meg egyszerűen minden rendben van (lesz)!

     „Egy napon megtudjuk, hogy az utaknak értelmük van: elvezetnek valahová.
Nemcsak mi haladunk az utakon, az utak is haladnak velünk. Az utaknak céljuk van. Minden út összefut végül egyetlen közös célban. S akkor megállunk és csodálkozunk, tátott szájjal bámészkodunk, csodáljuk azt a rejtelmes rendet a sok út szövevényében, csodáljuk a sugárutak, országutak és ösvények sokaságát, melyeken áthaladva végül eljutottunk ugyanahhoz a célhoz.
Igen, az utaknak értelmük van.
De ezt csak az utolsó pillanatban értjük meg, közvetlenül a cél előtt.”
(Márai Sándor)


Köszönöm figyelmét,
Pakucs Attila

Az előző sorok leírása óta lassan egy év telt el….

  Az akkor kialakuló véleményem, megerősödött, meglátásom szerint az Immo1 a „fény az alagút végén”. Több éves irodavezetői tapasztalat után, sajnos csak az elmúlt egy évben jöttem rá, hogy az értékesítésnél is van nagyobb élmény, az mikor a segítségemmel, támogatásommal, sikeres kollégáimból még sikeresebb, a kevésbé sikeres kollégáimból, szintén sikeres értékesítők lettek.

   De negatív tapasztalataim is voltak. Az értékesítők között sajnos nagyon sok az amatőr, akik rontják a szakma presztízsét. Ennek okai főként a nagy hálózatok, akik a nagy számok törvénye alapján dolgoznak, gyakorlatilag bárkit felvesznek, majd egy két hetes gyorstalpaló tanfolyam után rászabadítják őket a piacra. Nem csoda, hogy az embereknek ellenérzései vannak…

  Nálunk ezzel ellentétben, válogatott üzletkötők, dolgoznak, folyamatos képzés és ellenőrzés mellett, biztos jogi és szakmai háttérrel, rendszeres konzultációnknak köszönhetően, minden problémás, vagy a majdnem lehetetlen ügyletből kihozzuk a sikeres, és a megelégedett adás-vételt!

  Most már tapasztalatból mondhatom, hogy az Immo1 az ingatlanközvetítő szakma csúcsa.

  A mi célunk, hogy megelégedett, és boldog megbízóink, hálával, és jó érzéssel gondoljanak ránk vissza, az új megvalósult terveik után is.

És ez nem csak szöveg….. 

Ha bizonyítékot szeretne, bátran keressen minket!

Tisztelettel:  Pakucs Attila

Az ügyfeleim így értékelték a munkámat:

Tisztelt Immo1!

Pár mondatban szeretném jellemezni munkatársuk, Pakucs Attila munkáját.

Először is szeretném megköszönni az értékesítését.

Talán a legegyszerűbben annyit írhatnék, hogy eljött, felmérte az ingatlant, majd nekem semmi dolgom nem volt vele, mutatta az ingatlant a jelenlétemen kívül, és egyszer csak a vevővel jött.

Azt hiszem, ezt így lehet, és érdemes csinálni!

Köszönöm!

Gombos Attila

+++

Kedves Attila!

Muszáj volt eddig várnom a referenciával, hogy kellőképpen lehűljön az agyam és tárgyilagos véleményt tudjak írni. Oka az volt, hogy soha senkitől nem viselem el - még újabb 20 év múlva sem - a magyarra jellemző nénizést. Most már mérgelődtem, elmúlt, szűz levélben küldöm a referenciát.
Üdvözlettel: Eszter

Kedves Attila!
Nevem Ferber Attiláné és szeretném megköszönni a villámgyors lakás eladást.

Megismerkedésünk 2014. február elején történt és március közepére Ön eladta az Ihász utcai ingatlant. Az eltelt másfél hónap alatt is telefonon korrektül beszámolt a folyamatos fejleményekről, rendkívül udvarias és türelmes stílusban. Ügyintézése mindenre kiterjedő precíz volt. Ha a jövőben szükségem lenne adás-vétel szempontjából szakemberre, vagy tőlem kérnek tanácsot hová forduljanak feltétlenül Önt fogom ajánlani.

További hasonlóan sikeres munkákat kívánok Önnek, legyenek szép napjai, hetei.

Üdvözlettel:
Üdvözlettel: Eszter

+++

Kedves Attila.

Még egyszer köszönöm a profi munkáját. Minden tökéletes volt. szerintem Önök ritka korrekt ingatlaniroda. Maximálisan pozitív a véleményem.

Üdv: Budai Zsolt

+++

Kedves Pakucs Attila!

Az Ön munkája véleményünk szerint: pontos, korrekt, megbízható.
Valószínű számunkra a legmegfelelőbb vevőt választotta ki a megállapodásunk paraméterei szerint.
A találkozók megszervezése és lebonyolítása az előre megbeszélt időpontban pontosan, rugalmasan és korrekten megtörténtek.
Ismerőseinknek, barátainknak jó szívvel ajánljuk Önt és cégét.

Tisztelettel és köszönettel,

Varga Tibor és Varga Tiborné

+++

Kedves Attila!

Nagyon elégedett voltam a hozzáállással, hogy mindig elérhető volt. Szívén viselte az ügyet, ha valami probléma akadt a tárgyalások során, akkor igyekezett azt tovább lendíteni. Külön értékesnek tartom azt a hozzáállást, hogy mindig törekedett arra, hogy ne csak a megbízó, hanem a felek kölcsönösen elégedettek legyenek a megkötött szerződéssel, ami minden jó üzlet alapja.

Köszönettel:
Farkas Dávid

***

Kedves Attila!

Először is nagyon köszönöm a segítségét! Hosszú ideje keresgéltem lakást. Nagyon Örülök, hogy Megtaláltam. Ebben a lakásban igaz sok munkával, de rengeteg lehetőség van...Ez a kis kuckó most emberére akadt. Az Ön közreműködése sokat segített. Egyszerűsítette a folyamatokat. Rugalmasan és gördülékenyen zajlott minden. Az esetleges nehézséget pl.időpont-egyeztetés, rendkívül türelmesen kezelte. Számomra ez nagyon lényeges, mert nem vagyok túl gyakorlott ingatlan adásvételben. Az ingatlannal kapcsolatos információi alaposak. Látszik, hogy lelkiismeretes felkészülés eredménye. Én nagyon  elégedett vagyok. Korrekt, kommunikatív szakembernek ismertem meg Önt. A továbbiakban is szívesen fordulok Önhöz ill. Cégéhez.

A jövőben is sikereket kívánok!

Üdvözlettel: Labancz Ildikó (lakásvásárló)

***

Tisztelt Pakucs Attila Úr!

 
Köszönöm a lakás eladásában a segítségét. Az eladás alatt korrektül együtt működött, vissza hívott, pontos volt az időpontokban. Csak pozitív visszajelzést tudok adni, mert minden a megállapodásunk szerint történt. Szeretem az ilyen munkavégzést, mert jómagam 23 évet dolgoztam egy multinál és ezek a fent említettek természetesek voltak, sajnos ez a magyar piacra nem igaz.
Sajnos az első vevővel belefutottunk egy inkorrektségbe, de szerencsére ezt sikerült orvosolni. Azt hiszem ez az Ön számára is tanulság.
 
További sikeres üzletmenetet kívánok Önöknek.
 
Üdvözlettel:
Dr. Suba István  
 
***

Kedves Attila,

Az adás-vétellel kapcsolatban teljes mértékben meg voltunk elégedve munkájával.

Köszönjük a közreműködést.

Amennyiben aktuális lesz a jelenlegi ingatlanunk eladás, jelentkezni fogunk.

Üdvözlettel

Péteri-Takátsné Beck Csilla

***

Tisztelt Pakucs Úr!

Mivel tegnap nem volt igazán lehetőségünk a beszélgetésre, ez úton szeretném megköszönni Önnek a magam, ill. a "gyerekek" nevében is a Szugló utcai lakás közvetítése során tanúsított rendkívül gyors és korrekt intézkedését.

Nagyon kedvező volt számunkra, hogy az általunk kért időpontokhoz mindig alkalmazkodni tudott, ill. az Eladónál mindent a kérésünket megfelelően intézett. Az általunk kicsit problémásnak tartott "közvetítői szerződés" konszenzusos módosítása teremtette meg közöttünk igazán azt a bizalmat, melynek eredményeként az ingatlan adás-vételi szerződés tegnap aláírásra kerülhetett. Úgy gondolom, ha egy szerződés a lakás megtekintésétől számított 14. napon megköttetik, az mindhárom fél közös sikereként könyvelhető el.

Amennyiben a későbbiekben nekünk, vagy az ismeretségi körünkben "ingatlanos kérdések" merülnek fel, keresni fogjuk Önt.

Tisztelettel: Czinder Károly

***
 
Tisztelt Pakucs Úr!

Megbizásunk, mely ingatlan értékesitésére vonatkozott, igen rövid időn belül, várakozáson felül lezárult. Szeretnénk megköszönni ezt a profi, gyors munkáját, melyet a témával kapcsolatban folytatott és a jövőben a baráti körünkön belül, valamint bármilyen hasonló igény esetén, bizalommal fogjuk ajánlani az Ön munkáját.
További munkájához kivánunk további sikerekben gazdag időszakot.

Üdvözlettel: Burzáné Ritz Márta és Burza Imre
 
***

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!