A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960566

E-mail: lipeyrozsa.gabor@immo1.hu

Kínálatom

Üdvözlöm!

Lipey-Rózsa Gábor vagyok az IMMO1 üzletkötője.

Életem nagy részét a vízben töltöttem, húsz év vízilabda pályafutásomnak köszönhetően. Ez a nagyszerű sport sok mindenre megtanított, mint például: önfegyelem, precizitás, kitartás, és a sikerre való törekvés.

A döntés, hogy az ingatlan szakmában folytassam pályafutásomat, megelőzte ez emúlt 6 év, amikor is sok időt töltöttem személyiségem fejlesztésével és ezek az  évek segítettek felismerni, hogy képes lehetek kíválóan működni az értékesítés területén.

Hiszek abban , hogy kitartó munkámmal hozzájárulhatók megbecsült ügyfeleim sikeréhez.

 

Ügyfeleim rólam írták:

Kedves Gábor!

Szeretnénk megköszönni azt a lelkes és lelkiismeretes munkát, amelyet a Hun utcai ingatlan értékesítésénél végzett. Számos ügynökség keresett meg bennünket, felajánlva segítségüket az eladásban. Azt tapasztaltam, hogy egy-két ügynökséget kivéve ők inkább csak az adatbázisukat akarták feltölteni. Már ez első találkozásunkkor feltűnt, hogy Ön igazán el akarja adni a lakást, miután meggyőződött róla, hogy az ingatlan forgalomképes. Hozzáállássa példaértékű volt és az Immo1 ügynökség örülhet, hogy ilyen lelkes, célratörő, fáradságot nem ismerő munkatársa van. Kívánom, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjen mind a saját mind az ügynöksége hasznára!
 

 

 

 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!