A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960647

E-mail: korosi.krisztian@immo1.hu

Kínálatom

Szép napot!

Kőrösi Krisztián vagyok, az Immo1, Hegedűs Gyula utcai irodájának, Újlipótvásos, Belváros specialistája!

Már gyerekkoromban érdekeltek az ingatlanok, néztem az épületek homlokzatát, a sokszínűségüket. Az életem úgy alakult, hogy mindig is ingatlanokkal volt kapcsolatos a munkám, mielőtt "igazi" hivatásommá vált az ingatlanozás. 10 évig jelzálog hitelezéssel foglalkoztam, így rengeteg lakásban, házban jártam életem során. Talán ezért is hozta az élet a lehetőséget, hogy az Immo1 csapatában tudtam kiteljesedni, mint ingatlan értékesítő, aki nem a mennyiséget, hanem a minőséget tartja szem előtt. Szeretném megmutatni, hogy ezzel a munkával értéket lehet adni az embereknek.
Ügyfeleimet mindig is szakmai tudásom legmagasabb szintjén szerettem kiszolgálni, nincs ez másképp ma sem.
Munkámban azt szeretem, amikor az adásvételi szerződés megkötése után, mind az eladó, mind a vevő mosolyogva, elégedettem áll fel. Ez örömmel tölt el, ezért érdemes dolgoznom. Több mint 3 éve ezért is szeretek itt dolgozni!

Szeretne elégedett lenni végre egy ingatlanossal? Keressen meg bátran, bizalommal!

* * *

Legkedvesebb ügyfeleim véleménye a munkámról:

 

Szia Krisztián!

Minta tavaszi eladás és vételnél, úgy most is a megbízhatóságod,pontosságod és precízséged ami sikerre vitte a mostani lakáseladását is!Akinek csak lehet ajánlunk téged, megosztjuk amit felteszel, mert tényleg a mai világban ritka egy ilyen lelkiismeretes és agilis, munkáját végző ember. Bármiben kérdésünk volt, segítettél, ha valami nem ment a lemondó nyilatkozatok körül besegítettél,egyszóval profi a munkád!

Üdv:Gyuri

...........................................................


Szia Krisztián!
Ahogy ígértem küldöm is a véleményt :) 

Végtelenül hálásak vagyunk a párommal, hogy megtaláltuk az Immo1 ingatlanirodát. Első körben nem szerettem volna szerződést kötni, mondván nagyobb irodánál nagyobb az esélyünk az eladásra. Szerencsére ez a teóriánk megdőlt, s örülök, hogy párom unszolására felkerestünk Téged s megköthettük a szerződést. El kell mondjam, szuper lenne ha mindenki így végezné a munkáját, ahogy te tetted!! Le a kalappal, mert sajnos 10 emberből 1, jó ha 2 ember végzi ennyire lelkiismeretesen a munkáját. Ha kérdésünk volt, mindig segítettél, precíz, korrekt és gyors volt mindig a válasz, s olykor ha olyan kérdést is tettem fel mindig türelmesen válaszoltál. Ismerőseimnek csak ajánlani fogom az irodát s Téged is, mert csak jókat tapasztaltam. Sok hasznos tanácsot kaptam az ingatlanom eladásával kapcsolatban s a keresésben is. Persze az új kis lakáskánk megtalálása még folyamatban van, de remélem azt is a Te segítségeddel fogjuk megtalálni, s egy olyan kis helyet találunk, ahova  picibabánk is örömmel fog érkezni :)
Egyszerűen nem tudok semmi de semmi negatívumot mondani, csak jót!! Különösen az tetszett, hogy nem éreztem sosem, nem voltál erőszakos abban a tekintetben, hogy akkor most nekünk mindenképpen szerződést kell kötnünk! Türelmesen kivártad, hogy jelentkezzünk, átgondoljuk a dolgokat s hát tényleg nem bántam meg a döntést. Nem csak azért mert Neked sikerült eladni a szeretett kis lakásomat, hanem mert a többi ingatlaniroda üzletkötőivel csak negatív tapasztalatom volt. Megkötöttük a szerződést s utána eltűntek, de Te téyleg foglalkoztál a lakással, a lakáseladással. Csak így tovább!!!
Emese

...........................................


Kedves Krisztián!

Ha megengeded, leírom az őszinte véleményemet.

Amióta nekiálltam lakást keresni, nagyon sok ingatlanossal volt dolgom, és őszintén megvallva nagyon nem szerettem őket, mert folyamatosan azt éreztem, hogy teljesen feleslegesek, inkább megnehezítik, mint megkönnyítik a dolgomat. A mai napig kapok ingatlanosoktól e-mailokat eladó lakások ügyében, és annyira vicces látni, hogy még azt sem voltak képesek megjegyezni, hogy nagyjából mit keresek, tehát, ami az általam felsorolt kb. 4 igényből 1-2-t teljesít, azt már küldik a mai napig. Ezt teljesen feleslegesnek, sőt idegesítőnek tartom, mert már az elejétől nagyon távol álltak az elképzeléseimtől.

Szerintem ha valakinek ez a munkája, akkor azt vagy csinálja odafigyeléssel, vagy sehogy. Merthogy ez a munkája. Itt folyamatosan újabb és újabbb emberekkel kell kommunikálni, a bizalmába férkőzni és segíteni. Ez utóbbi kettőt összesen két esetben sikerült megélnem, pedig egy kártyapaklinyi ingatlanos névjeggyel rendelkezem. Sokszor azt sem tudták, melyik a szóban forgó ingatlan, mennyi a rezsi, hogy hívják a tulajt, melyik az ajtó, stb. Így feleslegesnek éreztem a munkájukat, mert ha annyival nem tisztelik meg sem az eladót, sem a potenciális vevőt, hogy "képben legyenek" az adott napi feladatikat, tehát a munkájukat illetően, akkor szerintem megoldjuk mi magunk is...

Ezzel szemben úgy gondolom, tőled valóban segítséget, szolgáltatást kaptunk, hiszen mindent segítettél megoldani, mindenre tudtál válaszolni, ha nem is rögtön, de adott esetben mindig visszahívtál, válaszoltál, akár még karácsonykor is. És odafigyeltél. Bármennyire is nem szerettem tehát az ingatlanosokat, azt el kell ismernem, hogy megkönnyítetted a feladatot, és remélem ha esetleg még szükséges, a jövőben is bátran kérdezhetünk tőled. :) Szóval köszönöm szépen a munkádat, köszönöm, hogy segítettél megoldani a természetesen mindig "szembe jövő" akadályokat.

Üdvözlettel:
Molnár Dóra

.......................

 

Kedves Krisztián,

Szeretném megköszönni a lakásom értékesítésében nyújtott professzionális közvetítői munkádat, melynek eredményeképp alig egy hónap alatt egymásra találtunk a vevővel. Közvetlenségeddel, pontosságoddal és körültekintő szervezőkészségeddel nagyban megkönnyítetted a teljes folyamatot!

További sok sikert kívánok!
Üdvözlettel,
Veszprémi Andrea

 

........................

 

Kedves Krisztián!
Köszönöm szépen az udvariasságodat, a hatékonyságodat és profizmusodat, amivel az általam eleinte zökkenőmentesnek gondolt ingatlanvásárlásomat segítetted. Segítségeddel végül is az lett.

Andrea

.............

Kedves Krisztián,

Köszönöm szépen, teljesen elégedett voltam mindennel. Gyors, és hatékony volt az ügyintézés, és végső soron a kezdeti ijedelem után Nektek köszönhetően sikerült megszerezni álmaim kis lakását. Nagyon rugalmas voltál és mobil, ami megkönnyítette az életem, hiszen nem kellett a munkahelyemről elkérnem magam. 
Úgyhogy összességében az egész folyamat gyors és professzionális volt. 
Zsuzsi


..................


Az ingatlan ügylet zökkenőmentes volt Krisztián udvarias és nagy szakértelemmel végezte munkáját!
Ferenc


...............


Kedves Krisztián és Norbert!
A kapott tájékoztatással, az időpontok pontos betartásával valamint az extra késői órában történő rendelkezésre állással is tökéletesen elégedett vagyok. Csillagos ötös! :-))
Munkátokhoz további sok sikert kívánok!
Paál Gabi


......................


Kedves Krisztián!
Munkájával elégedettek voltunk, köszönjük, sok sikert kívánva. 
Üdvözli a Sütő család!

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!