A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960538

E-mail: kis.szilvia@immo1.hu

Kínálatom

Kis Szilvia vagyok az Almássy téri iroda üzletkötője,

Világ életemben pénzügyi területen, back office munkatársként dolgoztam. Mindig is szerettem a kihívásokat, motiválnak az átlagemberek számára megoldhatatlannak tűnő helyzetek.

Ingatlant már ezelőtt is adtam el és vásároltam is, most is ezt teszem mert minden lakás amivel foglalkozom az enyém lesz amint megbíznak az értékesítésével és minden igénnyel úgy foglalkozom mintha magamnak keresnék befektetést vagy új otthont.

Az IMMO1-et azért választottam mert ez az a hely ahol jól érzem magam! Amikor hétvégén lakást mutatok, vagy alaprajzot rajzolok, nem dolgozom hanem azt teszem amit egyre jobban szeretek.

Köszönöm azoknak akik helyettem is bíztak bennem, köszönöm, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek!


Ügyfeleim mondták rólam:

 

„A Szilviával való együttműködésről kiváló tapasztalataim voltak: mindig konstruktív, az információkat nyíltan megosztó módon dolgozott, tökéletesen megbízható volt, vagyis minden mindig úgy történt ahogy megbeszéltük. És nem utolsó sorban: kiválóan sikerült az ingatlant értékesítenie, mind mi, mind azt hiszem a vevő teljesen meg voltunk elégedve a létrejött megállapodással.”

Üdv:

Miklós
 

Köszönet Kis Szilviának!

Szeretnénk megköszönni Kis Szilvia gyors, hatékony, áldozatkész munkáját. Energiával teli értékesítő, aki keresi a feleknek a legjobb megoldásokat. Rendkívül lelkiismeretes, precíz, gyors, valamint roppant segítőkész ingatlanos. Megbízható, értelmes tanácsot ad, mindent megtesz az ügyfélért, rugalmas hozzáállás jellemzi. Ezúton szeretnénk megköszönni Szilviának a segítőkész munkáját és sokszori rendelkezésre állását. Szilvia türelme, segítőkészsége és szakértői tudása számomra feltétlenül hiteles és megbízható szakemberré teszi, s csak ajánlani tudom őt. Ő egy igazán tapasztalt, kiváló szaktudással rendelkező ingatlanközvetítő. Aki tényleg szeretné eladni az ingatlanát, a legjobb értékesítőt találja meg személyében. Örülök, hogy őt választottam. Köszönöm Neki a segítséget, hogy sikerül eladni a lakásunkat!

G. Hajnalka és családja

 

Kedves Szilvi,

Kérlek ezt a levelet küld el a főnökeidnek, és bátran mutasd meg a minket követő klienseidnek.
Személyedben két hónappal ez előtt egy szimpatikus, kedves, munkáját rendkívül motiváltan, profin végző csajt ismertem meg.
Véleményem szerint rendelkezel sok olyan erénnyel, ami ehhez a munkához kell. Gondolok itt első sorban pl. a kommunikációs készségedre, pszichológiai érzékedre és megvan benned a kellő dörzsöltség és rámenősség ami ehhez a munkához kell. Mindezek a tulajdonságok segítettek abban, hogy két hónap elteltével boldog, ex- lakás tulajdonosnak mondhatom magam.

Kívánom, hogy sokszor halld ezt: Oké Szilvi,részemről rendben, mehet az üzlet.

Mindent köszi,Zoli.

 

Nagyon rövid idő alatt adta el a lakásunkat; a 2 hónapos határidőt 2 hét alatt teljesített! Ügyes, talpraesett és kiválóan kommunikál. Ismeri a vevőt és az eladót is, szakmailag korrekt. Szívvel-lélekkel dolgozik, akár késő este is hívható. 

 

Andrási Klára és Juhász Ferenc

 

 Kis Szilvia  szakmailag igen kiváló munkát végzett,  gyors, precíz, pontos munkavégzése folytán 3 hét alatt értékesítette az ingatlant. Figyelme a legapróbb részletekig mindenre kiterjedt, mindig mindenről pontos tájékoztatást kaptam tőle, mindenben körültekintően járt el, és az utolsó pillanatig a vételár átutalásáig figyelemmel kísért minden folyamatot, segítette a cél elérését.

Köszönöm a munkáját, és tiszta szívből  fogom ajánlani ismerőseimnek.

                                                                       Üdvözlettel:

                                                                                         Németh Lászlóné

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!