A böngészője elavult!

Frissítse vagy cserélje le a böngészőjét. A böngészőm frissítése

×

Elérhetőségek

Telefon: +36-30-7960529

E-mail: i.olga@immo1.hu

Kínálatom

Ivanyickaja Olga vagyok, az IMMO1 Veres Pálné utcai irodájának elit üzletkötője.

Közgazdasági diplomám megszerzése után 10 évig marketinges területen dolgoztam, és ez idő alatt rendkívül hasznos tapasztalatokat szereztem, az ügyfelekkel kapcsolatos kommunikációban, valamint az ügyfelek elérésében, amit az ingatlan eladások során is kamatoztatni tudok.

Mivel orosz anyanyelvű vagyok, jó orosz és ukrán kapcsolatrendszerrel rendelkezem.

Az ingatlanértékesítést egy kisebb hálózatnál kezdtem, ahol 4 éven keresztül a legjobb értékesítő díját is elnyertem. Már több éve az Immo1 csapatát erősítem, ahol szintén a legjobbak között teljesítek, valamint több hálózati rekordot is felállítottam. 

Igyekszem minden ügyfél számára megtalálni a legjobb megoldást, nagyon jó érzéssel tölt el, amikor sikeres adásvétel után, megköszönik a munkám. Számomra pozitív visszajelzés, hogy sok ügyfelem az értékesítés után másoknak is ajánl.

Várom megtisztelő hívását!

 

Referenciáim:

"Köszönjük szépen Ivanyickaja Olga munkáját, akivel nagyon elégedettek voltunk az ingatlanértékesítésünk során. Lelkiismeretesen, precízen végzi a munkáját. Kitartó, lelkes és fáradhatatlan. Jókedvű, mosolygós, türelmes, képes bizalmat ébreszteni a felekben, ezáltal megkönnyíti az eladás folyamatát. Sok sikert kívánunk Olga a továbbiakban is!"

Üdvözlettel:

H. Nelli 

 

"Olga munkájával maximálisan elégedettek voltunk: mind a hozzáálásával, mind a felkészültségével. Rugalmasan kezelte a kéréseinket, elősegítette a zökkenőmentes ügyintézést.

Korrekten képviselte mind az eladó, mind a mi érdekeinket.

Egy esetleges következő ingatlan vásárlásunk esetén szívesen működnénk együtt vele."

üdvözlettel: B. Zoltán

 

"Nem szokásom, hogy a számomra szolgáltatást végzőkről véleményt mondjak (ez persze az esetben nem igaz  ha ez a véleményem negatív vagy bírálat). De munkatársa ( Ivanyickaja Olga) esetében kivételt teszek. Teszem ezt azért mert az Ő személyében egy kiváló képességekkel adottságokkal bíró hölgyet ismertem meg. Megjelenése, modora, semmi kivetni valót nem tartalmaz (követésre méltó) Szakmai tudása és ismerete magas színvonalú. Kommunikációs készsége példás. Pontos, precíz a szakmáját nagyon szerető fiatal hölgy."

Tisztelettel.

Sz. Attila.    

 

 
 

© 2013 Immo1 Minden jog fenntartva!