Budapest XIV. kerület, Nagyzugló
Eladó lakás
Ár
35 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 9595
Zuglóban 49 nm-es, jelenleg 2 szobás, de könnyen 3 szobássá átalakítható, felújítandó tégla lakás eladó.
Méretek
Méret
49
Belmagasság
280 cm
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Nagyzugló
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

ablakos,

étkezős

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
parkra néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
6000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1960
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
4
Lakások száma
11
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
klasszikus kockaház
Zuglóban 49 nm-es 1+fél szobás felújítandó tégla lakás eladó. A XIV. kerületben Nagyzuglóban, egy négyszintes téglaépületben, a magasföldszinten egy 49 nm-es jelenleg 2 szobás, étkezős, világos konyhás lakás saját 6 nm-es tárolóval eladó. A lakás D-k.-i tájolású, melynek ablakai egy csendes fás parkra néznek. Belépéskor egy több ponton záródó biztonsági ajtón keresztül a közlekedőbe érkezünk. Szemben találjuk a zuhanyzós fürdőt, mellette balra külön helységben a toalett, valamint egy spájz helyezkedik el. A meleg vízről villanybojler gondoskodik. Tovább haladva a világos, étkezős konyha van. A lakás jobb oldali részében van a nagyobbik szoba, ahonnan a kisebbik szoba is elérhető. A lakás jelenleg körbejárható, de kisseb átalakítással ( lásd: átalakítási tervezet ), a konyha felöli ajtó megszüntetésével, valamint, a spájz felöli fal eltávolításával 2+fél szobássá alakítható az ingatlan. Parkolni a ház körüli utcákban ingyenesen lehetséges. Az ingatlan tehermentes, nem lakott, szinte azonnal birtokba vehető. Műszaki: 1 db vízóra Fűtés: gázkonvektor Fűtés átalány: 6.000.- Közös költség: 15.000.- A környék infrastruktúrája kiváló! Minden kiszolgáló egység megtalálható a közelben. Tesco, Lidl, Obi, Árkád, bank, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő. Közlekedése szintén remek! Közvetlen a ház előtt áll meg a 80, 80A jelzésű trolibusz és a 130-as busz. Az M2 metró Pillangó úti megálló, valamint az 1-es villamos pár perc távolságra elérhető. Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! ADATVÉDELEM: Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy w w w . immo 1 . hu / adatvedelem