Kővágóörs
Eladó nyaraló
Ár
90 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 95485
Új építésű nyaraló Pálkövén!
Méretek
Méret
76
Telek mérete
350
Terasz mérete
13
Cím
Vármegye
Veszprém vármegye
Város
Kővágóörs
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

elektromos

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
nem utcafronti (nem lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

előkert

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Grafitos EPS
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
exkluzív
Lépcsőház állapota
új
Lakások száma
1
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Internet szolgáltató
van
TV szolgáltató
van
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
A méltán népszerű Pálköve ősfás telkeiről, családias strandjáról, csendes nyugodt környezetéről ismert a nyaralót keresők körében. Vitorlázók, horgászok körében is közkedvelt települése a Balaton északi partjának. Szuper családi nyaralót/lakást kínálok azzal a különlegességgel, hogy az új tulajdonos kiválaszthatja még a burkolatokat. A földszinten amerikai konyhás nappali, zuhanyzós fürdőszoba, dolgozó vagy vendégszoba található, az emeleten kádas fürdőszoba, mosókonyha, 2 hálószoba készült a lakók kényelmére. A legkorszerűbb anyagok és műszaki megoldásokkal készült ingatlan várja igényes tulajdonosát! Pár hét alatt költözhető állapotú, teljesen befejezett. Balaton part, strand mindössze 300 méter. Minden kérdésére válaszolok, keressen bátran. Mikola Margit