Budapest XIV. kerület, Füredi utcai lakótelep
Eladó lakás
Ár
33 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 9301
Szélső lakás, ablakos konyhával!
Méretek
Méret
46
Belmagasság
2.6 cm
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Füredi utcai lakótelep
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Fűtés átalány
8000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1970
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
10
Lakások száma
159
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Panel
XIV. kerület egyik közkedvelt részén az Örs vezér térnél, Rákosfalván, a Szentmihályi úton, 10 emeletes kultúrált panel társasházban, földszinti, jó állapotú, tiszta rendezett, 1,5 szobás, 46nm-es panel lakás ELADÓ! Az igényes társasház egy közepes forgalmú úton található, a lakás is ide néz, de előkert és bokrok fák választják el az úttól. A környék abszolút zöld övezet játszóterekkel, felújított közterülettel, sétáló utakkal, padokkal. A társasház panelprogramban való felújítása tervben van, a tetőt, a liftet, a lépcsőházat már újították. A lakásba lépve korszerű járólapot és a szobákban csaphornyos parketta burkolatot találunk. A tágas 20nm-es nappali hangulata páratlan, a nagy ablakoknak és a közvetlen betűző napsütésnek (K-i tájolásnak), a madarak csicsergésének köszönhetően. A hálószoba 10nm-es szintén az előkert fáira néz. A szobák külön illetve egymásból is megközelíthetőek, a fürdőszoba felől egy kis gardróbszoba köti össze őket. A fürdőszoba és a WC egy helységben található, káddal felszerelt, vamikor újítva már volt (régebben), de tiszta és igényes. Az ablakos konyha sem mostanában volt felújítva (a járólap kivételével), de szintén tiszta és igényes. A közös költség 11 e. Ft, a fűtés átalány mindössze 8 e. Ft. A környék infrastruktúrája rendkívül jó, boltok, iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelő bevásárlóközpont, mozi stb.. A közlekedés: 1 percre, busz, troli megálló, melyekkel 5 perc távolságban a metró, a villamos, a hév melyekkel a város vagy az agglomeráció bármely pontja könnyedén elérhető! A pince szinten tároló tartozik a lakáshoz. A parkolás a lakótömb belső parkjában megoldható és ingyenes! Ajánlom diákoknak az egyetemek közelsége miatt, összeköltözőknek, akár gyermekes családnak vagy befektetőknek könnyű kiadhatósága miatt. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!