Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
Eladó lakás
Ár
74 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 88625
VI. KERÜLETBEN, KÖRÚTON BELÜL, 3 SZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ NAGYPOLGÁRI LAKÁS ELADÓ!
Méretek
Méret
76
Méret tulajdoni lap szerint
76
Belmagasság
380 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VI. kerület
Városrész
Belső-Terézváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

szeparált,

ablakos

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
ÉNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Mozgáskorlátozott
Igen (rámpa)
Fűtés átalány
10000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedélyezett a házban
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
1920
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
3
Lakások száma
20
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
Internet szolgáltató
digi és telekom
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
Budapest szívében, a VI. kerület belső részén, Belső-Terézvárosban, a Podmaniczky utcában eladó egy magasföldszinti, 76 m2-es, jelenleg 2 szobás, de kis fantáziával 3 szobássá alakítható, esztétikai felújítást igénylő lakás kis lakóközösségű társasházban. KÖRNYÉK: A lakás a Podmaniczky utcának a Teréz körút és Bajcsy-Zsilinszky út közti szakaszán található, néhány percnyi távolságra a körúttól, a Nyugati Pályaudvartól, Bazilikától. A belváros nevezetességei is pár perc alatt elérhetőek. A közelben minden megtalálható,ami a hétköznapi élet elengedhetetlen feltétele. iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, vendéglátó egységek, mindenféle szolgáltatás. A tömegközlekedés kiváló, M3-as metró, 4-6-os villamosok, számtalan buszjárat, éjszakai járat és trolik biztosítják a könnyű és gyors közlekedést. TÁRSASHÁZ: A 3 emeletes, lift nélküli társasház az 1900-as évek elején épült. A lakóközösség jó, a ház anyagi helyzete rendezett. Az elmúlt években a ház villamoshálózata felújításra került, valamint a kémény bélése is megtörtént, a jövő év első felében pedig dönt a közgyűlés a homlokzat felújításról. A közös költség 15.000 Ft, ebben a ház biztosítása, szemétszállítás, takarítás és a közös képviselet díja van. A felújítási alapba külön befizetés történik. LAKÁS: Az ingatlan a magasföldszinten helyezkedik el, így tökéletes választás az idősebb korosztálynak, vagy irodának, vállalkozásnak is. Hasznos alapterülete 76 m2. Jelenlegi elosztása: nappali, hálószoba, nagyméretű, szeparált, ablakos konyha, kamra, tároló, fürdőszoba, wc, közlekedő, előszoba. Kis fantáziával és befektetéssel, az egyik szobából amerikai konyhás nappalit, a konyhából pedig további hálószobát lehet kialakítani. A fűtést gázkazán biztosítja, a meleg víz ellátást villanybojler. A nyílászárók műanyag tokosak, alumínium redőnnyel felszereltek. Az elmúlt években az alábbi felújítások történtek: -villanyvezetékek cseréje -nyílászárók cseréje 3 rétegű üvegezéssel, redőnnyel -új villanybojler A lakás esztétikai felújítása már az új tulajdonosra vár. Önálló pincerész is tartozik hozzá. Ajánlom ezt a kiváló elhelyezkedéssel rendelkező, sok lehetőséget magába rejtő ingatlant fiataloknak első lakásnak, idősebb korosztálynak a magasföldszint és a környék ellátottsága miatt, Befektetőknek a könnyű és gyors kiadhatósága miatt.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!