Budapest XII. kerület, Mártonhegy
Kiadó lakás
Ár
600 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 8771
Madárcsicsergős iroda a hegyen!
Méretek
Méret
100
Terasz mérete
20
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest XII. kerület
Városrész
Mártonhegy
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

ablakos,

szeparált,

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
parkra néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

kertkapcsolat

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Állapot
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Elérhetőség
főúthoz közel
Kiadó sorba került ez a frissen felújított, 4 szobás, 100 négyzetméteres, több mint 20 négyzetméteres terasszal rendelkező, étkezős konyhás, földszinti, kertkapcsolatos lakás. Mindent kicseréltek az ingatlanban, ide csak költözni kell. A lakás felújítása most készült el, a konyhabútort a napokban szerelik be. Egy nagy szobán kívül 3 külön nyíló szoba került kialakításra, illetve a konyhához külön étkezőt választottak le. Két külön toalett került kialakításra, egy a fürdőszobában és egy külön, az előszobából nyílóan. A kertkapcsolatos teraszra két szobából is ki tudunk lépni ha egy kis nyugalomra vágyunk. Kiváló lehet iroda céljára is, jól elhatárolható ügyféltérrel, tárgyalóval és privát irodákkal. A lakáshoz bérelhető egy dupla garázs és előtte egy felszíni parkolóhely is. Elsősorban azoknak ajánlom akik csendes helyet keresnek mégis fontos a belvárosi nyüzsgés közelsége. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Real Estate Solutions Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Real Estate Solutions Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy. immo1.hu/adatvedelem