Sajószentpéter
Eladó családi ház
Ár
31 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 8751
Eladó Sajószentpéter mellékutcájában egy SZIGETELT 100 nm alapterületű TETŐTÉR beépítéses családi ház 500 nm telken
Méretek
Méret
130
Nettó méret
130
Telek mérete
513
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Sajószentpéter
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
5
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz

erkély,

terasz

Felszereltség
További adatok
Építés éve
1980
Állapot
műszakilag felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
újszerű
Környék
Keresett környék
Szerkezet
egyéb
Eladó Sajószentpéter mellékutcájában egy SZIGETELT 100 nm alapterületű TETŐTÉR beépítéses családi ház 500 nm telken. A ház alatt szuterén jellegű nagyméretű garázs és műhely (kazánházzal) található. A földszinten két bejárat található és mindkettőhöz terasz is tartozik. Három szoba, valamint az elegáns hangulatos fa borítású nappali mellett konyha, kamra, külön fürdőszoba és wc található. A beépített tetőtérben egy szoba - amelyből erkély nyílik -, valamint egy félszoba található. A padlástérben mindkét oldalon tároló található, amelyből gardrób, illetve gyereksarok is kialakítható. A ház a közelmúltban szigetelést kapott. ÚJ DUPLA ÜVEGES HŐSZIGETELT FA NYÍLÁSZÁRÓK kerültek beépítésre. Az ingatlan gázfűtéses. Az otthon melegét lemezradiátorok biztosítják. Igény szerint vegyes tüzelésű kazán könnyen beépíthető. Újszerű masszív tetőszerkezet, amely cserép fedésű. Azonnal költözhető gazdaságos fenntartású családi otthont kínálok az ÖN családjának, kellemes környezetben. Pár perc sétára elérhetők a buszmegállók! Irányár: 31.9 M Ft. Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatok vagy egyéb ingatlana értékesítésben, illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetek hívjon bizalommal! Boros Gábor: +36 70 503 3445 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvédelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!