Budapest XIV. kerület
Eladó lakás
Ár
39 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 8515
Eladó lakás az Örs vezér közelében
Méretek
Méret
50
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Terasz

beépített

Felszereltség
További adatok
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Szeretne Ön is Örs Vezér tér közelében élni? Akkor ne hagyja ki ezt a csodás lehetőséget! Eladó egy 50 nm-es, 3 szobássá átalakított lakás az Ond Vezér úton, a 4 emeletes panel társasház 2. emeletén. Miért lenne ez az ideális otthon az Ön számára? A lakás egy csendes parkra néző ablakkal rendelkezik, és bár tulajdoni lapon csak 2 szobás, egy kis ráfordítással most két háló és egy nappalival rendelkezik. Az ablakokat már kicserélték műanyag nyílászárókra a nappaliban. A fürdőszoba is frissen felújított. A lakás kb. 10 éve lett felújítva, beleértve a burkolatok cseréjét is. A fűtés távfűtés, és a közös költség csak 10.000 Ft/hó. A lakás közelében található óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek (Árkád, Sugár), és a 80, 81 busz is csak pár perc sétára van. Az Örs Vezér tér közelsége miatt pedig számos BKV járat, M2-es metró és H7-es HÉV is könnyen elérhető. Érdekli Önt ez a fantasztikus lehetőség? Akkor ne habozzon, ez az eladó lakás Önre vár!