Miskolc
Eladó lakás
Ár
26 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 8505
Eladó Miskolc GYŐRI KAPU egyik legkedveltebb részén a GYULA UTCÁBAN egy 49 nm, 2 szobás TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT 3.emeleti lakás PANELPROGRAMOS társasházban
Méretek
Méret
49
Nettó méret
49
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Miskolc
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1970
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
4
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Igényes, elegáns és trendi! Amennyiben ilyen lakásra vágyik, egyeztessünk időpontot és nézzük meg együtt jövendőbeli otthonát. Eladó Miskolc GYŐRI KAPU egyik legkedveltebb részén a GYULA UTCÁBAN egy 49 nm, 2 szobás TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT 3.emeleti lakás. PANELPROGRAMOS társasházban található. Az otthon melegét EGYEDI MÉRT TÁVHŐ biztosítja. REZSIKÖLTSÉGE MINIMÁLIS!! Az ingatlan minden ablaka csendes utcára néz!!! A teljeskörű felújítás minőségi anyagok felhasználásával valósult meg. Új villany- és vízhálózat, új burkolatok, új biztonsági bejárati ajtó, új fürdőkád, új szerelvények, új magasfényű konyhabútor, minden helyiségben új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre redőnnyel ellátva, álmennyezet és modern LED világítás. Világos, napfényes terek jellemzik. Ide már valóban csak be kell költöznie!!! A környék kimagasló, rendezett lépcsőház, jó lakóközösség jellemzi. Kiváló infrastruktúra, a közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Parkolás az utcán ingyenes övezetben. Irányár: 26.900.000 Ft Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal! Borosné Filkóházi Anita + 36 70 279 3139 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro-Aglió Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!