Budapest XIV. kerület, Istvánmező
Kiadó lakás
Ár
180 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 8455
Stefánia út legszebb részén kiadó....
Méretek
Méret
57
Belmagasság
300 cm
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Istvánmező
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

ablakos,

szeparált,

étkezős

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
8000
Kert

hátsókert

Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1950
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
5
Lakások száma
30
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Elérhetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
Ingatlan stílusa
Polgári
Kiadó egy 57nm-es, bútorozott, 2szobás lakás, Zuglóban, a Városliget közelében, a Stefánia úton, úton, egy 18 lakásos kulturált polgári ház magasföldszintjén. a Népstadion metró megálló gyalog 5-6 perc A napfényes nappali egy halból nyílik a du benapozottságnak köszönhetően a lakáskimondottan világos, a szoba csendes belső udvarra felé néz. A lakás bútorozott, a hálószobában kétszemélyes franciaágy, a nappaliban ülőgarnitúra, tv, íróasztal, a konyha bútorozott, gépesített és konyhai eszközökkel felszerelt. A konyha mellett egy ablakos kamra is található. A fürdő kádas, működő mosógéppel. A ház egy szerviz útról közelíthető meg, parkolási lehetőség mindig van. (bejelentéssel egy gk ingyenes) Közlekedés: trolibuszok: 70, 72, 74; villamosok: 1, 3, 69; Metro: M1, M2 és M3 - 10 percen belül elérhető bármely vonala. A fűtés církóval: 8.000,-Ft/hó (kb) közös költség 10000,-Ft/hó A bérleti díj 130.000,-Ft/hó Kéthavi kauciót, plusz egy Havi bérleti díjat kérek előre. Sajnos kutyát, macskát nem áll módomban a lakásba beengedni. Ajánlom a lakást, pároknak, egyedül állóknak, akik szeretik a polgári hangulatot, és a jó közlekedést.