Miskolc
Eladó lakás
Ár
17 300 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 7793
Miskolc, Árpád utcán felújítandó, 1+2 félszobás lakás szép kilátással ELADÓ
Méretek
Méret
61
Nettó méret
61
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Miskolc
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1970
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
10
Lakások száma
33
Környék
Kulturált környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Panel
Megvásárlásra kínálok Miskolc, Árpád utcán egy felújítandó, 1+2 félszobás lakást szép kilátással! A lakás egy 10 emeletes épület 3.emeletén helyezkedik el. Elrendezése kiváló. Az ingatlanban a szobák különnyílnak. Étkezős konyha van a lakásban, a fürdőszoba és a wc külön helyiségben található. Az otthon melegéről távhő gondoskodik. Fa ablakok és fa bejárati ajtó van az ingatlanban. Egyik oldalon kilátás nyílik a környező hegyekre, másik oldalon is csendes, nyugodt környezet jellemző. Egy felújítás után az új tulajdonos saját igényeinek megfelelően tudja kialakítani az új, barátságos életteret. A villamos- és buszmegállók közvetlenül a házsor előtt helyezkednek el. Parkolás az épület előtt biztosított, ingyenes övezetben. A népszerű kirándulóhely, a Bükk-hegység 5 perc alatt elérhető autóval. A közelben egészségház, élelmiszerbolt, gyógyszertár, éttermek, a Diósgyőri vár mind rövid sétával elérhetők. Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal! Tolnai Szilveszter: +36 30/936 7855 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro-Aglió Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!