Budapest IV. kerület
Eladó ipari
Ár
2 732 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 7167
ELADÓ telephely újpesten!
Méretek
Méret
180000
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest IV. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
ELADÁSRA kínálunk egy telephelyet, jó infrastruktúrával! A telephely Budapest IV. kerületében található. A terület kerítéssel határolt, őrzött. A telephely használat 1953-ban kezdődött, előtte sportpálya, szőlő és lovas pálya volt. Az 1. és 3. számú épületekben fémmegmunkálás, festés tevékenység, valamint lámpa fém alkatrészek (fej) gyártása történt. Az 1960-as években további épületek építése, gépek tesztelése kezdődött. 1970-ben épült a 90. számú épület gépek összeszerelésére, illetve számos raktárépület telepítése történt az alapanyagok és készáruk tárolására. A telephely sokáig MMDC-ként működött a készáru kiszállítási láncban. Gép- és alkatrészgyártás területén galvanikus bevonási technológiát is alkalmaztak. 2006-ban kerámiagyártás települt a 70. sz. épületbe. 2017-ben a gépgyártási és hozzá kapcsolódó tevékenység megszűnt, az erre a célra szolgáló épületek kiürítésre kerültek. Jelenleg a kerámiagyártás és raktározás folyik a terület egy részén. Műszaki leírás: A bezárás kapcsán Phase I. környezetvédelmi felülvizsgálat történt. A megállapítás szerint nincs potenciális szennyező forrás a bezárt, gépgyártási tevékenységgel felhagyott területeken. Közművek: Víz, gáz, villany, csatorna Beépítettség: 33,7 % Beépített alapterület: 60.900 m2 Terület: Összesen: 187.218 m2 Művelési ág: Kivett telephely; Kivett telephely; Kivett saját használatú út Közlekedés: A létesítmény közmű ellátottsága, infrastruktúrája jó. A telephely könnyen megközelíthető az M3 autópálya irányából és az M0 körgyűrű felől is. A telephelyhez közel a vasúti pályaudvar, tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy. immo1 / adatvedelem