Budapest VIII. kerület
Kiadó lakás
Ár
160 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.150 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
7,77%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 6453
8. kerület Népszínháznegyed közelében 1. emeleti lakás kiadó.
Méretek
Méret
42
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest VIII. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa
Tájolás
ÉK
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség

tároló

További adatok
Építés éve
1900
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Közepes környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
8. kerület Színháznegyed közelében 1. emeleti lakás kiadó Hosszútávra kiadó, felújított lakás, amely remek választás fiatal pároknak, egyetemistáknak, illetve irodának. Jól karbantartott, körfolyosós, csendes társasház 1 emeletén helyezkedik el. A lakás remek elosztással rendelkezik, 2 külön szoba, konyha és fürdő, egyedileg csináltatott konyhabútor, és galéria a nagyszobában tovább fokozza, a mindennapok komfortját. A lakás klimatizált, így a meleg nyári napok is kellemes hőmérsékletben telhetnek, télen pedig gázcirkó, radiátoros hó leadókkal gondoskodik az otthon melegéről. Saját közművekkel és mérőórákkal rendelkezik . Az utcát ahol elhelyezkedik, egyik részről a Rákoczi út, másik feléről a II. János Pál Pápa tér határolja, a lokációból adódóan gyorsan és egyszerűen elérhetjük a Főváros bármely pontját. -Alacsony rezsiköltségek: közös költséggel együtt ~30 000 Ft/ 2fő/hó -Felújított,bútorozott igényes lakás -Kiváló lokáció -Március 1.-től költözhető -2havi kaució + tárgyhó -kisállat megbeszélés kérdése Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Global DHS Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást. immo1.hu/adatvédelem