Budapest VI. kerület, Belső-Terézváros
Eladó lakás
Ár
99 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.150 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
7,77%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 6449
Airbnb-re alkalmas lakás eladó VI. ker. Nagymező utcában
Méretek
Méret
70
Nettó méret
70
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest VI. kerület
Városrész
Belső-Terézváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
2
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

elektromos

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1890
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Lakások száma
2
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Elérhetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
Ingatlan stílusa
Polgári
Eladó Belső-Terézvárosban, Nagymező utcában 70 m2-es két lakássá alakított, teljes körűen felújított ingatlan, amelynek airbnb üzemeltetésére van lehetőség. Az lakások a földszinten vannak, ez ebből a szempontból is előny. Udvari nézetű, DNy tájolású, világos, csendes lakás. Az ingatlan tulajdoni lapon 70 m2, amelyből egy 30,2 és egy 41,2 m2-es lakás került kialakításra. Mindkettőben amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és egy fürdő található. Az árban benne van a teljes berendezés és felszerelés, bútorok, lakástextilek és használati tárgyak. A két lakás csak egyben eladó. Jogi helyzet: Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonban van. A két lakás egy helyrajzi számon van, használati megosztással. Műszaki: A felújítás során alaprajzi átalakítás történt, az összes vezetéket és nyílászárót kicserélték, hő- és hangszigetelést kapott az ingatlan. Fűtése elektromos, rezsije nagyon kedvező. Környezet: Az ingatlan az Andrássy út-Bajcsy Zsilinszky-Teréz körút háromszögben található, ahol a legtöbb turista fordul meg és itt található a legtöbb szálláshely is. Közlekedés: 1-es, 2-es és 3-as metró, 9-es, 105-ös busz, 70-es, 72-es, 78-as troli, éjszakai járatok. --- Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.