Nagykanizsa
Eladó telek
Ár
8 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.150 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
7,77%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 6443
Építse meg álmai házát Nagykanizsa kertvárosában!
Méretek
Méret
1000
Cím
Megye
Zala
Város
Nagykanizsa
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
Rendkívül jó fekvésű, elegáns környéken lévő lakóház építésére alkalmas telek kedvező áron várja új tulajdonosát. Ha jót akar, jó áron és vannak elképzelései ideális választás lehet az ajánlatunkban szereplő ingatlan. A város központjától 5 percre, iskola, óvoda közelben, kellemes szomszédokkal - kell több??? - viz, gáz, csatorna a telekhatáron, pillanatok alatt teljes közmű. A telek 14,78 m széles. Építésre vonatkozó szabályok: Az ingatlan Lke-2 övezetbe tartozik, ahol a beépítés lefeljebb 30 %-os, az építmény magasság-homlokzatmagasság 5-6 m lehet, szabadon álló beépítési móddal. A kertvárosias lakóterület laza beépítésű, összefüggő nagy kertes, több önálló rendeltetési egységet magába foglaló, elsősorban lakó rendeltetésű épületek elhelyezésére szolgál. A kertvárosias lakóövezetekben elhelyezhető telkenként legfeljebb két lakás, Az övezetben elhelyezhető épületek – a lakó rendeltetésen kívül - a) a helyi lakosság ellátását szolgáló kereskedelmi, szolgáltató, b) hitéleti, nevelési, oktatási, egészségügyi, szociális, c) kulturális, d) legfeljebb 8 egységes szállás jellegű rendeltetést is tartalmazhatnak. A kertvárosias lakóövezetek területén a főépítmény megléte esetén, vagy főépítmény építésével egyidejűleg az előzőeken túl elhelyezhetők az épületek rendeltetését kiszolgáló másodlagos rendeltetésű épületek, melyek megengedett legnagyobb épület- és homlokzatmagassága 3,5 m. Jöjjön el, tekintsük meg együtt, építse fel új házát. Irányár: 22.250 euro. Telefon: 30 7739925