Dunakeszi
Eladó lakás
Ár
57 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 6127
Dunakeszin az Tóváros Lakóparkban ELADÓ egy újszerű 2006-os építésű
Méretek
Méret
69
Terasz mérete
5
Belmagasság
280 cm
Cím
Megye
Pest
Város
Dunakeszi
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Igen (földszint)
Fűtés átalány
6000
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz

loggia

Felszereltség
További adatok
Építés éve
2006
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Lakások száma
24
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
zárt
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Internet szolgáltató
t-home
Ingatlan stílusa
Modern
Dunakeszin az Tóváros Lakóparkban ELADÓ egy újszerű 2006-os építésű, megkímélt állapotú 68nm-es magas földszinti, 2+1 félszobás, erkélyes társasházi lakás, zárt udvari autóbeállási lehetőséggel! Az akadálymentesített társasházat egy zárt udvaron keresztül tudjuk megközelíteni. A magasföldszinten található lakás óriás terekkel rendelkezik, az amerikaikonyhás nappali + étkező úralja a lakás központját, innen nyílik két irányba egy-egy hálószoba (vagy egy halló és egy gyerekszoba), illetve a kádas fürdő.. A lakásban nincs felesleges tér, remek kialakításának köszönhetően az óriás nappalinak köszönhetően a család mindig együtt tud lenni, de az ellentétesen elhelyezkedő szobákba mégis szeparáltan vissza lehet vonulni. Minden helyiségből kijutási lehetőség biztosított a reggeli fénnyel megáldott, keleti fekvésű 5nm-es erkélyre (ahonnan amúgy pont ráláthatunk a parkoló autónkra is..) A lakás körbe fűtött, a rendszeresen karbantartott Beretta kombi cirkójának köszönhetően a fűtés (gáz) számla 6.500,- forint. A társasház átellenes oldalán található füves kertjében, kisgyerekeknek játszási lehetőség is adott Az ingatlanhoz tartozik egy zárt udvari autóbeálló bérlési lehetősége, aminek a bérleti díja 8eFt/hó. A környéken akár gyalogosan is könnyen megközelíthető bevásárlási lehetőség biztosított. Autóval, könnyedén 20-25perc alatt Zuglóban a Mexikói úti földalattinál, vagy a közelben található Volán buszmegállóból szinten kb. 20 perc alatt, az újpesti Városkapuhoz visz. Amennyiben megtekintené az ingatlant hívjon a hét bármelyik napján, akár hétvégén, állok rendelkezésére! A lakás tehermentes, jogilag rendezett, a hitel felvételt a tulajdonos meg tudja várni. Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! ADATVÉDELEM: Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy