Budapest X. kerület
Eladó lakás
Ár
34 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 5391
Komplett bútorzattal és műszaki cikkekkel, ide csak be kell költöznie.
Méretek
Méret
44
Belmagasság
270 cm
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest X. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok
Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

világos

Fűtés átalány
14000
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1970
Állapot
felújított
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
7
Lakások száma
35
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel (panelprogram)
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
A X. kerületben Kőbánya városközpont részén, egy 7 emeletes panelprogramos szigetelt házban, a II. emeleten egy 44 nm-es 2 szobás, világos konyhás lakás eladó. Ajánlom befektetésnek, vagy fiatal pároknak is. A lakás mérete és elhelyezkedése miatt könnyen kiadható, így befektetésnek is kitűnő választás. A ház az 1970-es években épült. Lépcsőháza tiszta és rendezett. A lakásba egy több ponton záródó biztonsági ajtón keresztül lehet belépni. Belépve rögtön jobbra található az ablakos, étkezős konyha, melyben egy modern stílusú beépített konyhabútor gáztűzhellyel, sütővel és elszívóval van berendezve. A folyosón tovább haladva jobbra van a fürdő, ami a gardróbbal lett egybe nyitva, így egy zuhanyzó lett kiépítve. Egyenesen a nappaliba jutunk, ahonnan a kisebb szoba nyílik, mely a fürdő irányából is megközelíthető. Műszaki: A meleget távfűtés szolgáltatja. Fűtés átalány: 14.000.- Közös költség: 10.000.- Megközelítés: A környék közlekedése és infrastruktúrája kitűnő. Közelben van gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár, posta, spar. A lakás per és tehermentes, szinte azonnal költözhető. Amennyiben a megvásárlásához hitelt szeretne igénybe venni, vagy még meglévő ingatlanát nem tudta eladni, ill. nem szeretné ár alatt értékesíteni, és nem akar lemaradni álmai otthonáról szívesen állunk rendelkezésére. A magyarországi pénzintézetek legkedvezőbb feltételű, akár egyedi ajánlataiból választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet, mindezt egy helyen. Az ingatlan, banki finanszírozással is megvásárolható. Várjuk kedves ügyfeleinket ingyenes hitel tanácsadásra. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel-ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! ADATVÉDELEM: Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy w w w . immo 1 . hu / adatvedelem