Budapest IV. kerület
Eladó családi ház
Ár
54 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 5081
Rendkívüli lehetőség a kertvárosi övezetben!
Méretek
Méret
130
Telek mérete
509
Legnagyobb beép. magasság
5 m
Beépíthetőség
30 %
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest IV. kerület
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
5
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

cserépkályha

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
kelet
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1920
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
felújítandó
Lakások száma
2
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Polgári
IV. kerületben közel a központhoz, a Stop-Shop-nál az Istvántelki úton, 509nm-es telken, felújítandó 2 lakásos tégla ház, 100 és 30nm-es összkomfortos ingatlannal, előkerttel nem telekhatáron elhelyezve ELADÓ! A családi ház az 1920-as években épült, Újpest kiemelt részén, kis méretű tömör tégla alapozással, kettő pincével, tégla alapanyagból, a telek első felére (előkerttel oldalsávval, körbejárható), kontyolt tetővel cserép héjalással. Az épület felújítandó, fűtése cserépkályha, a gáz a telken kívül, ezt leszámítva összközműves. Kettő külön villanyóra melyek 20A méretűek. A telek: Lke-1/IV-2 jelű (Kertvárosias lakóterület) építési övezetbe tartozik, ahol a beépítés módja: szabadonálló beépítés, a megengedett legnagyobb beépítettség mértéke terepszint felett: 30 %, a terepszint alatti beépítés legnagyobb mértéke: 50 %, a legkisebb épület-magasság: -, a legnagyobb épület-magasság: 5,0 m, a zöldfelület legkisebb mértéke: 50 %, az általános szintterületi mutató (SZMÁ): 0,7 m2/m2, a parkolásra fordítható többlet szintterületi mutató (SZMP): 0,2 m2/m2 lehet. Az Lke-1/IV-2 jelű építési övezet területén telkenként legfeljebb egy kétlakásos főépület létesíthető. Lakásszám előírás: minden 200 m2 teljes telekterület után legfeljebb egy lakás (jelen esetben 509 m2/ 200 m2 = max. 2 db lakás) helyezhető el. A településkép védelméről szóló 22/2021. (VI.24.) önk. rendelet (TKR) a területet, ahol az ingatlan elhelyezkedik, „F” jelű Kertvárosias karakterű területbe sorolja. Finanszírozás: Az ingatlan terhektől mentes akár pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható. Környék: IV. kerületben a Központ és vonzáskörzete, kiemelt városi övezet, iskolák óvodák a közvetlen környezetben. Stop-Shop utca végén, 3 megállóra Újpest áruház, éttermek, szórakozóhelyek kulturális programok stb... Közlekedés: A 3-as Metró és a számtalan buszok gyors közlekedést biztosítanak a város bármely pontjára. Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1 pont hu per adatvedelem Köszönöm, hogy megtekintette hirdetésemet. Deák Attila