Emőd
Eladó családi ház
Ár
39 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 4373
Emőd központjában 2 különálló, szomszédos, felújított családi otthon ELADÓ
Méretek
Méret
130
Nettó méret
130
Telek mérete
2012
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Emőd
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

étkezős,

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utcafronti (nem lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
telekhatáron belüli részben
Terasz
Felszereltség

tároló,

pince,

garázs

További adatok
Építés éve
1980
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Lakások száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
vegyes falazat
Elérhetőség
főúton
Megvásárlásra kínálok Emőd központjában 2 különálló, szomszédos, felújított családi otthont. Jellemzők 1. Az utcafront felől nézve a jobb oldali családi ház téglaépítésű, hasznos alapterülete: 70 nm A telek mérete: 993 nm Helyiséglista: előszoba, konyha, 2 utcafronra néző nagy szoba, fürdőszoba, kamra, tároló. - műanyag ablakok - biztonsági bejárati ajtó - fűtése: vegyes tüzelésű kazán Az ingatlanhoz tartozik egy borospince, melynek alapterülete: 12 nm A házhoz tartozik 2 tárolóhelyiség, melyek közül az egyik belülről is megközelíthető. Jellemzők 2. Az utcafront felől nézve a bal oldali családi ház vályogból és téglából épült, hasznos alapterülete: 60 nm A telek mérete: 1019 nm Helyiséglista: 1 utcafrontra néző nagy szoba, étkezős konyha, fürdőszoba tárolóval, előszoba, garázs. - műanyag ablakok - vegyes tüzelésű kazán Az ingatlan bejárata előtt kialakítható egy kisebb terasz. Mind a két ingatlan külső szigetelést kapott, melynek vastagsága 5 cm, a garázsnál 10 cm. Új tetőszerkezet került a házakra. Közművek: villany, víz, gáz mind megtalálható, a szennyvíz nincs rákötve a hálózatra. Vállalkozási célra kifejezetten alkalmas, mivel a település központjában található, a 3-as főút mentén helyezkedik el. A két telek között nincs kerítés felhúzva, a kapun besétálva egy 2012 nm telek tárul elénk, rengeteg lehetőséget kínálva. Irányára: 39,9 M Ft Tekintse meg az ingatlan videós bemutatóját, és ha érdekli az ingatlan, nézzük meg együtt! Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, vagy akár meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni, kérem hívjon bizalommal! Tolnai Szilveszter: +36 30/936 7855 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro-Aglió Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!