Monor
Eladó családi ház
Ár
85 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 3883
95 %-os készenléti állapotú családi ház ELADÓ Monoron!
Méretek
Méret
95
Telek mérete
500
Legnagyobb beép. magasság
5.5 m
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Monor
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

ablakos

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa
Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

oldalkert

Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
2021
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Lépcsőház állapota
új
Emeletek száma
1
Lakások száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Monor frekventált részén, duplakomfortos, 4 szobás, önálló családi ház ELADÓ! A ház új építésű, jelenleg 95 %-os készenléti állapotban van. A befejezéshez már csak a burkolás és a szaniterek elhelyezése van hátra. A ház hasznos alapterülete 95m2, a telek mérete 551m2. A házban 3 szoba, nappali-étkező, konyha, kamra, 2 fürdőszoba-wc kerül kialakításra. Burkolatokat a leendő tulajdonos választhat 4000Ft/m2 áron. Műszaki leírás: A telek építési besorolása, Lke-3 oldalhatáros. Legnagyobb beépíthetősége: 30 % Legnagyobb építménymagasság: 5,5 m. Zöldterület: 50 % Közművek a telekhatáron belül. Az otthon melegéről és a melegvíz ellátásról kombi-cirkó gondoskodik. A szobákban radiátorok, a többi helyiségben pedig padlófűtés lett kiépítve. A nyílászárók 3 rétegű Salamander gyártmányúak, redőnnyel és mobil szúnyoghálóval ellátva. Az udvaron kerti csap került kialakításra a locsolást segítendő. Kiépítésre kerül a riasztó rendszer és klíma a nappaliban. Az elektromos kapunak előkészülve a kiállások ki lesznek építve. A ház kívülről 10 cm-es szigetelést kap, a padlás pedig 20 cm-es szigeteléssel van ellátva. Közlekedés: Monor az „ezer pince városa” az ország középső részén, Budapest határától 25 kilométerre található. A város déli szélén húzódik a 4-es számú főút és a települést átszeli az országban másodikként átadott, Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonal. Monor könnyedén elérhető autóval az M4-es autóút a Péteri-Monor lehajtón keresztül. Autóbusszal Kőbánya-Kispestről és az Örs vezér teréről, közvetlenül Monori járatokkal. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a koronavírus mindannyiunk életében nagy változásokat hozott, de az élet nem áll meg. Az álmainkat és terveinket nem szabad elengedni, csak a jelenlegi körülményekhez alkalmazkodva kell tovább haladnunk. A jelenlegi helyzetben a legfontosabb, hogy betartsuk a szakemberek ajánlásait, lassítva ezzel a vírus terjedését, és megóvjuk Ügyfeleink és Kollégáink egészségét! Vigyázzunk Egymásra! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy Policy. immo1 / adatvedelem