Sajólád
Eladó családi ház
Ár
25 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 3659
ELADÓ, Sajólád csendes részén, 4 szobás családi ház!
Méretek
Méret
150
Nettó méret
150
Telek mérete
1838
Terasz mérete
11
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Sajólád
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán,

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

fa,

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1987
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Emeletek száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
főúton
Nyílászárók a földszinten műanyag, az emeleten fából vannak. A földszinten lévők redőnnyel felszereltek. A ház alatt helyezkedik el a kazánház kétféle fűtési lehetőséggel. A döntés az Öné, hogy a fűtést vegyes tüzeléssel, vagy cirkó gázkazánnal akarja megoldani. Melléképület, és egy különálló kis ház is található a telken mely műhelynek, valamint tárolásra is alkalmas. Az udvar, és a kert főként szőlővel és gyümölcsfákkal telepített, családi programokra kitűnően alkalmas. Az ingatlan felújítást igényel! Az ingatlan méretéből fakadóan ideális nagy családosok, vagy többgenerációs családi életvitelre, de akár befektetés céljából is megvásárolható! ÁRESÉS! Irányár: 28 500 000 Ft Amennyiben hirdetésem feleltette érdeklődését, kérem keressen a megadott elérhetőségen! Bujdos Erika Tel.:+36 20 412 2401 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvédelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!