Tiszaújváros
Eladó lakás
Ár
20 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 3629
Eladó Tiszaújvárosban 3. emeleti 50 m²-es lakás!
Méretek
Méret
50
Nettó méret
50
Terasz mérete
4
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Tiszaújváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa

étkezős

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

fa,

műanyag

Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
közepes állapotú
Emeletek száma
3
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
ÁRESÉS!!! Irányár: 20 000 000 Ft A társasház téglaépítésű, külső falazata színezett, valamint a két oldalsó része szigetelt. A tetőt 2021-ben szigetelték. A lakótérben található 2 szoba, konyha + étkező, fürdőszoba wc-vel, spájz, folyosó, erkély. A lakás felújításra szorul! Jellemzői: - a fűtést távhő szolgáltatja - műanyag nyílászárók kerültek beépítésre az erkélyajtó kivételével - a szobák burkolata faparketta - világos terek jellemzik - 4 m²-es erkély tartozik a lakáshoz - spájz - saját pince - az ablakok parkra néznek A lépcsőház rendezett, jó lakóközösség jellemzi. A közelben iskolák, óvoda, bolt, buszmegálló megtalálható. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen bizalommal az alábbi elérhetőségen! Tel: +36 20 412 2401 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvédelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!