Tiszaújváros
Eladó lakás
Ár
22 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 3619
Eladó Tiszaújváros Szent István úton, 54 m²-es, 1+2 fél szobás lakás!
Méretek
Méret
54
Nettó méret
54
Terasz mérete
2
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Tiszaújváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés

Konyha stílusa

szeparált, de amerikaivá alakítható

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
felújított
Emeletek száma
10
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel (panelprogram)
Elérhetőség
sétálóutca
Az ingatlanhoz nem tartozik pince, viszont bicikli tárolására közös helyiség biztosított. A lakás egyes részei felújítást igényelnek! A lépcsőház szépen felújított, jó lakóközösséggel rendelkezik. Tiszaújváros legfrekventáltabb helyén található, buszmegálló szomszédságában, boltok, óvoda, iskola közelében. Kiváló választás fiatalok, befektetők számára, de az idősebb korosztály is megtalálja kényelmét, lift biztosított ÁRESÉS!!! Irányár: 22 500 000 Ft Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem keressen az alábbi elérhetőségen! Bujdos Erika Tel.: +36 20 412 2401 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvédelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!