Budapest X. kerület, Kőbánya-Kertváros
Eladó családi ház
Ár
69 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 34373
A Kiserdő utcájában!
Méretek
Méret
85
Telek mérete
665
Legnagyobb beép. magasság
7 m
Beépíthetőség
25 %
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest X. kerület
Városrész
Kőbánya-Kertváros
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

konvektor

Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Tájolás
DK
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
belső udvar (lakás)
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Fűtés átalány
10914
Kert

kertkapcsolat

Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Nincs hőszigetelés
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1960
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
közepes állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lakások száma
1
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
X. kerület kertvárosi részén a Vadszőlő utcában, 85nm-es, plusz alsó épület, 3 szobás, jó állapotú, tégla családi ház, tágas 665nm-es telken, garázzsal ELADÓ! A telket gondosan kiválasztva a „Kis erdő” mellett vonathoz, buszmegállóhoz, óvodához és iskolához könnyedén gyalog is elérhető távolságban vásárolták meg. Majd a házat 1960-ban építették rá, a telek első harmadára előkert ráhagyással. Sávos beton alapra helyezték, víz szigeteléssel látták el, téglából építették a födém tálcás beton, salak és kőzetgyapot szigeteléssel, kontyolt tetővel, cserép héjalással. Ikresített beépítéssel a mellettünk lévő ingatlannal, természetesen minden szempontból teljesen elkülönülnek egymástól. A szomszéd a tetőteret is beépítette mely Nálunk szintén kialakítható. A ház „apáról fiára szállt” melyet folyamatosan, illetve utoljára 2000-ban újítottak, kőpor vakolatot kapott. Az ablakok fából készültek, funkciójukat tökéletesen ellátják redőnnyel kiegészítve. A meleg vízről gáz bojler gondoskodik, a fűtést konvektorok látják el, az épület hőháztartása rendkívüli, a gáz számla átalányban csak 10 914 Ft (99m3)/ hónap. A belső átalakítás után amerikai konyhás nappali, nagy étkezővel lett kialakítva. Az élhető alaprajznak köszönhetően rendkívül jó hangulatú, és jól használhatóak a teljesen külön nyíló szobák, a Dk-i tájolású terasz, kiszolgáló helységek. A melléképület szintén téglából épült, akár műhelyként vagy tárolásra is használhatjuk, alatta egy száraz 8nm-es pince került kialakításra. A telken találunk még egy nagy méretű garázst is. Ajánlom azon vásárlóknak akik szeretnének Budapesten, de mégis egy erdő melletti irigylésre méltó komoly ingatlan tulajdonosai lenni. Környék és közlekedés: X.-XVII. kerület határán, Kőbánya-kertváros és környéke, kiemelt kertvárosi övezet, iskolák óvodák a közvetlen környezetben. Prestige kisvárosi vonzáskörzet. Az ingatlan a vonatállomástól 15 percre (mely a Keleti-be közlekedik), a busz megállójától 7 percre található (mellyel a Kőbánya-városközpont, vagy az Örs vezér tere), ahonnan a város bármely pontja könnyen megközelíthető számos közlekedési eszközzel. Finanszírozás: A ház akár pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal, akár hétvégén is! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. Immo1.hu/adatvédelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

ADATVÉDELEM:

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Első Állomás 2005 Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. – We hereby inform you that You as an interested party, by calling the phone number mentioned in the advertisement, contribute to be your personal data – especially your name and phone number – handled and recorded safe and circumspectively by Első Állomás 2005 Kft. as advertiser. Hereby, you can learn our Privacy

www.immo1.hu/adatvedelem

immo egy pont hu per adatvedelem