Budapest XVII. kerület, Pesti úti lakótelep
Eladó lakás
Ár
34 100 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 3365
Izgalmas, fiatalos panorámás lakás Eladó!
Méretek
Méret
39
Belmagasság
275 cm
Cím
Megye
Budapest
Város
Budapest XVII. kerület
Városrész
Pesti úti lakótelep
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
1
Félszobák száma
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
ÉK
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Fűtés átalány
6000
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
2000
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
5
Lakások száma
30
Környék
Kulturált környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Elérhetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Panel
Izgalmas, fiatalos panorámás lakás Eladó! Budapest XVII. kerület frekventált részén nettó 39 négyzetméteres belső kétszintes 5. emeleti, frissen felújított lakás Eladó. A lakás főútvonalhoz közel van, de mivel az 5. emeleten helyezkedik el ezért kifejezetten csöndes. Az elmúlt években gyönyörűen fel lett újítva a lakás! A bejáraton belépve egy kicsi előszobába lépünk be. Innen szembe található a tágas fürdőszoba. Az alsó szinten egy nagy szép amerikai konyhás, kimondottan világos nappali található. Az előszobából egy szép kényelmes lépcsőn jutunk fel a hálószobába! Az épület felső szintje duplán szigetelt és körbeveszik a szomszédok és ennek köszönhetően nagyon energiatakarékos. Közlekedés az Örs vezér térre 15 perc maximum.