Dunavarsány
Eladó családi ház
Ár
69 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 32349
Igazi ékszerdoboz, ahová öröm hazatérni nap mint nap! Legyen az Öné! Elérhető áron kivételes adottságokkal rendelkező vízparti ingatlan eladó Dunavarsányban a Ráckevei Soroksári Duna partjá
Méretek
Méret
84
Telek mérete
327
Terasz mérete
15
Belmagasság
210 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Dunavarsány
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

kandalló

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

fa

Kilátás
vízparti
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok
Kert

körbejárható

Terasz

terasz,

franciaerkély

Egyéb extrák
épített fedett kemence, bográcsozó, vízparti, stég
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2008
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
könnyűszerkezet
Leírás
Igazi ékszerdoboz, ahová öröm hazatérni nap mint nap! Legyen az Öné! Elérhető áron kivételes adottságokkal rendelkező vízparti ingatlan eladó Dunavarsányban a Ráckevei Soroksári Duna partján. A házhoz stégtulajdon is tartozik ! Az ingatlan ideális választás a természet adta nyugalomra vágyóknak, az vérbeli horgászoknak, miközben reális távolságon belül elérhető a főváros annak szükséges előnyeivel. Kuriózumnak számít, ha közvetlen vízparti házunk lehet. Nincs annál nagyobb szabadság, mint a természet közelében lenni. Itt az év minden napján adott a kikapcsolódás lehetősége. Itt egész évben vakációzhat, saját stégén horgászhat, kertjében sütögethet, bográcsozhat barátaival, élvezheti a vízi sportokat. Az ingatlan paraméterei: • gyönyörűen parkosított locsolórendszerrel kiépített telek 327 m2 • földszint: 36,53 m2 (étkezős nappali, konyha, fürdőszoba) + 15 m2 fedett terasz • tetőtér 47,45 m2/ hasznos alapterület 23,10 m2 (társalgó, 2 lakószoba) Az ingatlan könnyűszerkezetes technológiával épült, dryvit szigeteléssel ellátott, lemezcserép fedésű. A lakóház fa szerkezetű hang- és hőszigetelt nyílászárókkal és bejárati ajtóval rendelkezik. Az épület fűtése vízteres kandallóval történik, a melegvizet villanybojler adja. Az emeleti lakószobákban 1-1 klíma gondoskodik az ideális hőmérsékletről. Előnyök: • makulátlanul rendben tartott kert és ház • szépen parkosított udvar • kültéri konyha, épített kemence, grill- és bográcsozó hely • riasztórendszer • 8 m2 kerti tároló • fúrt kút a kerti locsoláshoz • automata locsolórendszer • kiságon közvetlen kapcsolatos saját stég • a főágon szintén stég tulajdon is a vételár része Az ingatlan irányára bútorozottan: 69 500 000,- Ft Ide csak költöznie kell! Megtekintés előre egyeztetett időpontban. Vegye igénybe irodánk szolgáltatásait: - Teljes körű, bankfüggetlen és díjmentes hitelügyintézés. - Energetikai tanúsítvány. - Ügyvédi szolgáltatás. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS REFERENCIA HUNGARY KFT. általi kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linkre kattintva, megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.