Őrbottyán
Eladó telek
Ár
36 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 32287
Meseszép helyen, erdő mellett, nyugalomban, friss levegőn Őrbottyánban élhet!
Méretek
Telek mérete
10000
Beépíthetőség
3 %
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Őrbottyán
Alapvető adatok
Szobák
6
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
részben közművesített (telekhatáron belül egy vagy több közmű)
Terasz
Felszereltség

fúrt kút

További adatok
Elérhető kedvezmények
Környék
Külterület
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Őrbottyán csendes, nyugodt, természetközeli külterületi részén, közvetlenül erdő mellett, 10.000 nm-es telek eladó A telken fúrt kút van. Víz, villany, csatorna a telken. Megközelítés: 2 percre a szilárd burkolatú úttól, jól járható út mellett. Őrbottyán központja 5 percre, buszmegálló 3 percre, vonatállomás 10 percre található. Lovarda nem zavaró közelségben, szomszédok könnyen megközelíthető távolságra. Mellette ugyanekkora telken, 40%-os készültségű 300 nm-es, hatszobás családi ház, két külön elszeparálható lakrésszel eladó. Ára: 45 millió Ft Jöjjön el, tekintse meg, bele fog szeretni!