Budapest XXI. kerület, Csepel-Belváros
Eladó lakás
Ár
31 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31895
CSEPEL BELVÁROSÁNÁL PANELPROGRAMOS PARKRA NÉZŐ 46 NM-ES LAKÁS ELADÓ!
Méretek
Méret
47
Belmagasság
270 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XXI. kerület
Városrész
Csepel-Belváros
Alapvető adatok
Szobák
2
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

távfűtés - egyedi méréssel

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált, de amerikaivá alakítható

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
nyugat
Parkolási lehetőség
utcán, nem fizetős
Kilátás
parkra néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Mozgáskorlátozott
Igen (rámpa)
Fűtés átalány
6800
Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
CSOK
Építés éve
1980
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Emeletek száma
10
Lakások száma
30
Környék
Lakótelepi környék
Szerkezet
panel
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés
Ingatlan stílusa
Panel
Leírás
CSEPEL BELVÁROSÁTÓL 3 PERCRE PANELPROGRAMOS PARKRA NÉZŐ 46 NM-ES LAKÁS ELADÓ! Eladásra kínálok kiváló közlekedés mellett Csepelen a Szent Imre tér közelében zöldre néző csendes III. emeleti 2 szoba gardróbos lakást. Az ingatlan közelében néhány perces sétával elérhető, iskola, óvoda, posta, bankok, gyógyszertár, egészségügyi intézmények, kisebb nagyobb üzletek, számos szolgáltatás. A társasházban két lift üzemel, melyet a közelmúltban újítottak fel. Az ingatlan jó állapotú,12 éve teljes felújításon esett át. Kisebb esztétikai javítás és tisztasági festést követően beköltözhető. Egy hónappal ezelőtt inverteres hűtő fűtő klíma berendezés lett beszerelve. A lakás új digitális vízórával van ellátva. Fenntartási költsége igen kedvező távfűtéses, egyedi mérővel van ellátva. A fűtés átalány melegvíz felfűtéssel mindössze 6.500 Ft havonta. A ház és környezete kulturált szép tiszta. A gondos közös képviseletnek köszönhetően minden javítást időben elvégeznek, a társasház anyagi helyzete rendezett. Bővebb információért vagy időpont egyeztetésért kérem keressen a hét bármely napján a megadott telefonszámon, vagy a hirdetési felületen emailben. Köszönöm. További szolgáltatások Ügyfeleink részére kedvező feltételekkel: ingatlan szakjogász, adótanácsadó, okleveles ingatlan értékbecslő, statikus, energetikus, referenciával rendelkező generál kivitelező, lakberendező. Hitelközvetítés, 13 bankkal áll kollegánk kapcsolatban, hogy megtalálja Önnek a legmegfelelőbbet! A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Továbbá tudomásul veszi, hogy az ingatlan bemutatását megelőzően a kollégánk bemutatásra, kérni fog Öntől és az Önnel együtt megtekintő személyektől egy fényképes beazonosításra alkalmas okmányt. Azonosítás hiányában nincs módunk bemutatni az ingatlant! A megtekintés tényét, nyilatkozat aláírásával nyugtázza.