Révfülöp
Eladó nyaraló
Ár
84 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31791
Igazi balatoni érzés, felújított nyaraló a strand közelében
Méretek
Méret
86
Telek mérete
486
Terasz mérete
30
Cím
Vármegye
Veszprém vármegye
Város
Révfülöp
Alapvető adatok
Szobák
2
Félszobák száma
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa
Tájolás
nyugat
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb-re alkalmas lehet
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1980
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Ha nyaralót keres legszebb és legnagyobb tavunknál, akkor azt a házat érdemes megnéznie. Csendes, kertvárosias környezetben fekszik, a strand sétatávolságra van, Révfülöp pezsgő központja nagyjából 15 perc séta. A kert és a ház is rendezett, felújított, ide csak be kell költözni. Alkalmas lehet kiadásra, két különálló apartman, akár azt is megteheti, hogy az egyik felét használja, a másikat kiadja. A ház nyaraló épület, az elrendezése is ennek megfelelő, mindkét apartmanban egy nappali, konyha, valamint egy fürdőszoba van a földszinten, az emeleten pedig két hálószoba. Aki megveszi, annak nem kell felújítással bajlódnia, ráadásul a kert is be van ültetve, egy kis tavacskával nagyon hangulatos. Az épület műszaki állapota tökéletes, a nyílászárok cseréje megtörtént, a fal szigetelt, a fűtést gázcirkó kazán adja. Mindkét apartman klimatízált. A ház hátsó frontján hatalmas fedett terasz van az épület teljes hosszában. - a teljes épület felújított, szigetelt - az összes nyílászárót kicserélték, szigeteltek - gázcirkós fűtés, klíma beszerelve - akár befektetésnek is kíváló, két teljesen szeparált apartmant adhat ki Ha kérdése van, vagy megnézné a nyaralót keressen bátran! Üdvözlettel: Jánoki Péter