Budapest III. kerület, Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy
Eladó családi ház
Ár
249 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31693
ÚJ ÉPÍTÉSŰ AZONNAL KÖLTÖZHETŐ CSALÁDI HÁZ ÜRÖMHEGYEN
Méretek
Méret
170
Telek mérete
300
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest III. kerület
Városrész
Aranyhegy-Ürömhegy-Péterhegy
Alapvető adatok
Szobák
4
Félszobák száma
1
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
3
Fűtés típusa

kandalló,

hőszivattyú,

padlófűtés

Hűtés típusa
mennyezethűtés
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
dél
Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
hegyekre néző
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Terasz

erkély

Egyéb extrák
Duplagarázs, Okosotthon, Jacuzzi kiállás
Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Grafitos EPS
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
2024
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
exkluzív
Homlokzat állapota
exkluzív
Lépcsőház állapota
exkluzív
Emeletek száma
2
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Ingatlan stílusa
Minimál
Leírás
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, PANORÁMÁS, bruttó,170 nm-es, duplagarázsos, családiház ELADÓ, III. ker. Ürömhegyen, aszfaltozott utcában. A ház nettó 131nm-es, 5 szobás, 3 fürdőszobás, a hozzá tartozó D-i tájolású, panorámás teraszok, 42nm-esek. .A belsőépítész által megtervezett, modern stílusú, tágas, igényes, kandallós, nappalival egy légtérben található, a gépesített, praktikus konyhával, étkezővel. A ház nagyon magas minőségi kivitelezésben megépített, és a mai kor energetikai, valamint műszaki tartalmában is minden igényt kielégít. A házhoz tartozik, a 300nm-es saját használatú kert, valamint egy külön épületben található 36 nm-es dupla állású garázs is, melyet az ár tartalmaz. Földszinten: Előtér, Amerikai konyhás nappali, Vendégszoba/dolgozószoba, Zuhanyzós fürdőszoba, Gépészet-mosókonyha, Emeleten: Közlekedő, Szülői hálószoba, saját fürdővel és gardróbbal, panorámás terasszal, jakuzzi kiállással, 2 db hálószoba, Kádas fürdőszoba. Műszaki tartalom: - Gépészet: hőszivattyú, melegvíz tartállyal, mennyezetfűtés és hűtés, padlófűtés. - Szellőztető rendszer, párásítással és szárító funkcióval. - Vízlágyító. - Konyhai szellőzés tető fölé vezetve. - Elektromos törölköző szárító radiátoroknak kiépítés. - Kertben kerticsapnak kiállás. - Szülői háló teraszán elektromos és gépészeti kiállás jakuzzinak. - Okosotthon rendszer kiépítve. TAP Home rendszer. - Külső elektromos kiállások. - Hofstädter prémium ablakok és bejárati ajtó, zsalúzia minden ablakon. - Prémium belső burkolatok, a parketta mindenhol szalagparketta (Bécsi parketta) – nem laminált. - Belső nyílászárók valódi fa furnérozott ajtók (Porta door), nem fóliázott ajtók. - Szaniterek (kád, zuhany, mosdók, wc-k), prémium márkák (Grohe, Ravak), a mosdószekrények is beépítésre kerültek. - A riasztó rendszernek kiépítve a kábelezése, a nyílászárókban nyitásérzékelő kiépítve. - Teraszokon Üvegkorlát került elhelyezésre mindenhol. - Az összes belső lámpa beépítésre került. - A konyha is beépítésre került, a hűtő kivételével az összes gépet is tartalmazza. - Külső homlokzatra Travertin és Antracit Brazil pala kőburkolat került felhelyezésre. - 15 cm – grafitos hőszigetelés a falakon és erkélyeken. - Tetőn 22cm + hőszigetelés. A padló alatt 12 cm hőszigetelés. A ház teljesen elkészült, azonnal költözhető. Használatbavétellel is rendelkezik. Természet közeli környezet, új építésű ingatlanok, jó levegő, csend jellemző a környéken, kocsival 20 percre a Belvárostól. A Mészkő Park, 5 percre található gépkocsival, ahol játszótér, felnőtt kültéri fittnesz, kosárlabda, röplabda pálya, asztalitenisz és kutyasétáltató került megépítésre. Közelben van a Csillaghegyi strand, és élményfürdő, és egy közkedvelt lovarda is. Könnyen elérhető, a közelben haladó elővárosi vonat, ami a Nyugati pályaudvarra,valamint az Óbuda Főtér irányába közlekedő busz is. Részletes műszaki tartalomért, vagy megtekintéssel kapcsolatban, várom megkeresését.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.