Sajószentpéter
Eladó családi ház
Ár
42 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 3169
Sajószentpéteren JÓ ÁLLAPOTÚ nagy családi ház + egy kisebb ház egyben ELADÓ, saroktelken!
Méretek
Méret
249
Nettó méret
958
Telek mérete
958
Terasz mérete
16
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Sajószentpéter
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

étkezős,

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos,

napfényes

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség

garázs,

tároló,

melléképület

További adatok
Építés éve
1982
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
főúthoz közel
Leírás
Szeretnél csendes környezetben (közel Miskolchoz) egy remek elrendezésű, tágas CSALÁDI HÁZBAN élni? Megtaláltad! Megvásárlásra kínálok Sajószentpéter településen, csendes utcában, SAROKTELKEN egy 249 m² családi házat! Közvetlenül mellette egy kisebb családi ház is a vételár részét képezi. Nagy ház: Az ingatlan kétszintes, jó állapotú, azonnal költözhető. Hatalmas terekkel rendelkezik, jól szeparált szobák jellemzik, rengeteg lehetőség rejlik benne. Helyiséglista: 1.szint: - 2 szoba + nappali - konyha + spajz - fürdőszoba + wc - előszoba / közlekedő A szinten található egy fedett terasz, ahonnan nyugodt környezetben lehet élvezni a reggeli kávét. 2.szint: - 3 szoba - fürdőszoba + wc - előtér - egyik szobához tartozik egy erkély Garázs szint: - garázs - kazánház - egyéb helyiség Ezen a szinten akár egy üzlethelyiség is kialakítható, 2 utcafrontos megközelítéssel. A fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A telken található egy kisebb ház, amely kifejezetten alkalmas vállalkozási célra. Benne 1 szoba, 1 konyha + étkező, valamint 1 mosdó található. Az telek 958 m², amelyen egy fedett autóbeálló is helyet kapott. Füvesített rész kiválóan alkalmas szabadidős tevékenységekre, a betonozott rész pedig akár a család többi autójának parkolására alkalmas. Ideális többgyermekes családoknak, több generáció együttélése estén, de befektetési célra is alkalmas a ház. Saroktelken helyezkedik el, közel a főúthoz. Irányár: 42.000.000 Ft


Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem