Sajószentpéter
Eladó családi ház
Ár
35 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 3169
Sajószentpéteren tágas családi ház ELADÓ
Méretek
Méret
260
Nettó méret
260
Telek mérete
958
Terasz mérete
16
Cím
Megye
Borsod-Abaúj-Zemplén
Város
Sajószentpéter
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

vegyes tüzelés

Konyha stílusa

étkezős,

szeparált

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

fa

Parkolási lehetőség
garázs
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Forgalmas útra néz
Fényviszonyok

világos

Kert

hátsókert

Közüzemi szolgáltatás
teljes közmű
Terasz

terasz

Felszereltség

garázs,

tároló,

melléképület

További adatok
Építés éve
1970
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Elérhetőség
főúthoz közel
Megvásárlásra kínálok Sajószentpéter településen, csendes utcában egy 260 nm, többgenerációs családi házat! Az ingatlan készintes, jó állapotú, azonnal költözhető. Hatalmas terekkel rendelkezik, jól szeparált, rengeteg lehetőség rejlik benne. Helyiséglista: 1.szint: - 3 szoba - konyha - fürdőszoba - wc Tetőtér: - 3 szoba - fürdőszoba Földszint: - garázs - kazánház - egyéb helyiség Ezen a szinten akár egy üzlethelyiség is kialakítható, 2 utcafrontos megközelítéssel. A telken található egy kis ház, amely kifejezetten alkalmas vállalkozási célra. Benne 1 szoba, 1 konyha + 1 mosdó található. Az telek 958 nm, amelyen egy fedett autóbeálló is helyet kapott. A fűtésről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Ideális többgyermekes családoknak, több generáció együttélése estén, de befektetési célra is alkalmas a ház. Saroktelken helyezkedik el, közel a főúthoz. Irányár: 35.900.000 Ft Amennyiben hirdetésünk felkeltette a figyelmét és további információval szolgálhatunk vagy egyéb ingatlana értékesítésben illetve hitellel kapcsolatban a segítségére lehetünk hívjon bizalommal! Tolnai Szilveszter: +36 30 936 7855 Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro- Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvédelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!