Fertőszentmiklós
Eladó telek
Ár
3 850 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31667
Fertőszentmikóson épitési telkek eladók beruhazók, épitési vállalkozók részére piaci ár alatt!
Méretek
Telek mérete
550
Legnagyobb beép. magasság
6.5 m
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Győr-Moson-Sopron vármegye
Város
Fertőszentmiklós
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Közüzemi szolgáltatás
közművek az utcában, ill. telekhatár előtt
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Környék
Fejlesztési terület
Leírás
A fejlesztési terület Fertőszentmiklós nyugati szélén található közvetlenül a településhez kapcsolódva. Buszmegalló és vasútii megálló is pár percnyi sétára található Fertőszentmiklóson már csak itt van belterületi beépíthető telek. Az engedélyek kiadása már sehol máshol nem megengedett a környéken. Ebből eredően egy páratlan terület. Közel 15 hektár 126 db építési telekre lett felosztva külön helyrajzi számokkal. A legkisebb 550nm a legnagyobb 1960nm. Beépíthetőségük 30% Ingatlan besorolása: belterület, kivett beépítetlen terület A területen a víz és az elektromos áram a kijelölt utcákban megtalálható. A telekelosztás alapján 16 db telekre akár ötlakásos társasház is építhető . Ez összesen 80darab lakást jelent. A terület egyben, vagy vagy felosztva kerül értékesítésre. Ebben az esetben a minimális telek mennyiség 10 darab mely egyben értékesítendő-megvásárolható. További információért kérem keressen bizalommal telefonon. Megtekintés előre egyeztetés után bármikor lehetséges.