Dunavarsány
Eladó családi ház
Ár
109 800 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31563
Modern, fiatalos álomotthon Dunavarsányban eladó!
Méretek
Méret
115
Telek mérete
653
Terasz mérete
20.35
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Dunavarsány
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

klíma,

gázfűtés cirkó,

padlófűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
ÉNy
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
utca+belső udvar
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
EPS
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2020
Állapot
újszerű
Épület általános állapota
újszerű
Homlokzat állapota
újszerű
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
Modern, fiatalos álomotthon Dunavarsányban eladó! Családi házas övezetben található, 653m2-es elszeparált telken lévő, 115 m2-es, 2020-ban épült 3 szoba+nappalis újszerű állapotú ingatlan várja új tulajdonosát! Műszaki paraméterek és további adatok az alábbi felsorolásban tekinthetőek át: - 2020-ban 30-as téglából épült betoncserép fedéssel - fagerenda szerkezetű födémmel ellátott - 10 cm-es EPS szigetelést kapott - hő és hangszigetelt műanyag nyílászárókkal, szúnyoghálókkal és redőnyökkel rendelkezik - a szobákban radiátorokkal, az egyéb helyiségekben padlófűtéssel ellátott - a fűtés- és melegvízellátását egy kondenzációs kombi gázkazán biztosítja - modern konyhabútor beépített gépekkel - igényes burkolatok az egész lakásban - nagy teljesítményű inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről - tágas, kádas fürdőszoba + egy különálló wc - 20,35 m2-es terasz, melyről a gyepszőnyeggel és öntözőrendszerrel ellátott parkosított kertben gyönyörködhetünk - 9 m2-es tároló - fúrt kút - elektromos úszókapu - alacsony rezsiköltség - saját mérőórák Helyiséglista: - közlekedő - konyha - nappali - 3 szoba - kamra illetve mosókonyha - fürdőszoba - külön wc Infrastruktúra: Bevásárlási lehetőségek, iskola gyalogosan is könnyen megközelíthető. A leírás kizárólag tájékoztató jellegű! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.