Szigethalom
Eladó családi ház
Ár
72 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31449
Önálló, kétszintes, nappali+ 4 hálószobás családi ház Szigethalom csendes, aszfaltozott utcájában eladó!
Méretek
Méret
123
Méret tulajdoni lap szerint
647
Telek mérete
647
Terasz mérete
23
Belmagasság
250 cm
Cím
Vármegye
Pest vármegye
Város
Szigethalom
Alapvető adatok
Szobák
6
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Nem utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

körbejárható

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

erkély

Felszereltség

tároló,

melléképület

További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2002
Állapot
átlagos állapotú
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Környék
Családi házas környék
Szerkezet
tégla
Leírás
Meleg, otthonos hangulatú ingatlant keres? Sok szobára lenne szüksége? Esetleg két generáció költözne? Ez az önálló, 2002-ben épült, összközműves, 123 m2-es családi ház, 647 m2-es telekkel mindezt nyújtja! Jó elosztás, kényelmes méretű szobák, 2 fürdőszoba, 3 wc! Műszaki jellemzők: - 30 cm porotherm tégla falazat + 5 cm dryvit szigetelés (a külső színezés a leendő tulajdonosra vár) - masszív beton alap - a tetőn hornyolt agyagcserép, alatta párazáró fólia és 15 cm kőzetgyapot szigetelés - a felső szinten hangszigetelt födém - műanyag, duplaüveges nyílászárók - fűtés és melegvízellátás Beretta kombi cirkóról radiátoros hőleadással - az emeleten a hűtésről klíma gondoskodik - jó állapotú hideg- és melegburkolatok - beépített konyhabútor elektromos sütővel és főzőlappal Helyiségek/ elosztás: - a földszinten találunk egy tágas előszobát, egy hálószobát valamint a tágas és napfényes , amerikai konyhás nappalit, a sarokkádas fürdőszobát, kamrát és külön wc-t kézmosóval - az emeletre egy masszív falépcső vezet, ahol egy előtérbe érkezünk. Innen nyílik egy nappali, 3 kényelmes méretű hálószoba illetve a sarokkádas fürdő és külön wc. A két egymás mellett lévő hálószobából egy szép erkélyre juthatunk ki Praktikus elosztás és világos, napfényes terek jellemzik. A kert: - a 647 m2-es telek épp ideális méretű. Találhatunk rajta egy nagy, fából épült kerti tárolót/műhelyt valamint van egy kert felől megközelíthető, külső bejárattal rendelkező helyiség is, mely sokféleképpen hasznosítható (lehet akár télikert, vagy wellness részleg esetleg kreatív kuckó vagy férfibarlang) A kertben több magas fát is találunk, melyek igazi, erdei hangulatot varázsolnak, de emellett van még elegendő hely füves terület vagy akár veteményes kialakítására. De elfér itt egy teljes játszótér is a gyerekeknek. Bőven elegendő hely van még két autó kényelmes parkolására is. A környék: - az ingatlan Szigethalom központtól pár perces autóútra, de csendes, aszfaltozott utcában található. Saroktelken fekszik, így két bejárat is kialakítható. A környéken élelmiszerüzletek, bevásárlóközpont, orvosi rendelőintézet, iskola, óvoda, gyógyszertár, stb....található. A ráckevei Duna szintén pár percnyire. Itt jókat lehet biciklizni, sétálni, kirándulni akár a folyóparton, akár a tököli parkerdőben. Közlekedés: - a település központja autóval 3 percre, az M0-s autóút 5-6 perces autóútra található. Tömegközlekedése is jó: a háztól 6 perces sétával elérhető a Budapest irányába közlekedő autóbusz megálló. Sok lehetőség, remek elosztás! Tulajdoni lap szerinti besorolása "Kivett lakóház, udvar" Megbeszélés szerint rugalmasan költözhető, birtokbavehető! Ha tágas ingatlant keres, jöjjön és nézze meg! Várom hívását a hét minden napján, hétvégén is!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.