Mályi
Eladó telek
Ár
19 990 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.140 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6,10%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 3143
ELADÓ építési telek Mályiban, családi házas övezetben, TELJES KÖZMŰVEL!
Méretek
Méret
3380
Méret tulajdoni lap szerint
3380
Telek mérete
3380
Beépíthetőség
30 %
Cím
Vármegye
Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye
Város
Mályi
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Fényviszonyok

világos

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz
Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Környék
Családi házas környék
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Leírás
UTOLSÓ ÉPÍTÉSI TELEK A TERÜLETEN! Kedves Építkezni vágyó/Befektető! Eladásra kínálok egy 3380 m² alapterületű építési telket Mályi határában. A telek vége határos a 3-as főúttal. A víz és a szennyvíz a telekhatáron belülre van vezetve. Az áram a telekhatáron kívül található (1 méterre). A gáz csatlakozási pont ingyenesen elérhető. 4 lakásos társasház építésére alkalmas. 3380 m² alapterületű telek, 30% beépíthetőséggel. TELJES KÖZMŰ! Ideális azok számára, akik építkezés előtt állnak, és egy olyan területet keresnek, amely közel van a megyeszékhelyhez, mégis vidéki hangulat jellemzi. Ezen a telken már nem kell bajlódni a közművel, azonnal indulhat az építkezés! A környék fokozatos beépülés alatt áll, újépítésű ingatlanok találhatók a közvetlen szomszédban.

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Teljes ingatlan kínálatunk: https://immo1.hu/iroda/995

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Irodánkról: https://immo1ingatlanirodamiskolc.business.site/#summary

Facebook oldalunk: facebook.com/immo1miskolc

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
immo1.hu/adatvedelem