Zsadány
Eladó családi ház
Ár
17 900 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31391
Kiváló nagypolgári családi ház eladó!
Méretek
Méret
192
Méret tulajdoni lap szerint
3451
Telek mérete
3451
Terasz mérete
21
Cím
Vármegye
Békés vármegye
Város
Zsadány
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
3
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa
Parkolási lehetőség
beálló zárt területen
Fényviszonyok

napfényes

Kert
Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz

Felszereltség

pince

További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1925
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
jó állapotú
Környék
Jó környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúton
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
Nagypolgári családi ház, Zsadányban eladó! Eladásra kínálunk Zsadány település központjában, a múlt század húszas éveiben épült jómódú polgár számára, ennek megfelelően minőségben és különleges megjelenéssel, egy kitűnő állapotban lévő nagypolgári családi házat. Az épület a mai napig szinte változatlan formában őrzi az építéskori rendszerét. Az ingatlan rendkívül jó helyen helyezkedik el, hisz a település fő utcáján az iskola, a gyógyszertár, a posta, az orvosi rendelő, a bolt is szinte az épület közvetlen szomszédságban található. Az épületbe belépve egy tág folyosón keresztül, 3 nagyszobába egy tágas napsütötte nappaliba érkezhetünk be. Tovább sétálva egy társalgót, étkezőt, konyhát fürdőszobát és egy kamrát is találhatunk az ingatlanban. A családi ház melegéről központi gáz és vegyes tüzelésű gázkazán fűtés rendszer gondoskodik Az ingatlanhoz tartozik egy hatalmas terasz rész a családi, baráti nyári rendezvények hangulatos összejövetelek részére. Továbbá egy pince, illetve egy állattartásra, vagy műhelynek is alkalmas mellékhelységek, illetve egy hatalmas gazdálkodásra is alkalmas kert, udvar. Nyugodt szívvel ajánljuk ezt az ingatlant, nagy családosok avagy több generáció részére, de kiváló lehet vállalkozások telephelyek irodák kialakítására is. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bátran és bizalommal! Köszönjük szépen.


Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Szilágyi Barbara EV. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.