Nikitsch
Eladó ikerház
Ár
100 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31271
KULCSRAKÉSZ ikerházak tavaszi átadással Ausztriában!
Méretek
Méret
120
Telek mérete
500
Terasz mérete
24
Belmagasság
260 cm
Cím
Vármegye
Burgenland
Város
Nikitsch
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
3
Fürdőszobák száma
2
Fűtés típusa

hőszivattyú

Konyha stílusa

amerikai, de szeparálható

Ablakok

mindkettő (utcára és udvarra/kertre)

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DK
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos,

napfényes

Kert
Terasz

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
2018
Állapot
új építésű
Épület általános állapota
új
Homlokzat állapota
új
Környék
Exkluzív környék
Szerkezet
ytong
Leírás
Az új építésű ikerház Ausztriában, a magyar határ mellett, Nikitsch (Füles) településen található, Sopronkövesdtől 6 km-re. Az új építésű lakópark nincs túlzsúfolva, elkülönül némileg a falútól, kifejezetten keresett rész, szinte már minden kiosztott telek elkelt. Az új aszfaltos út és közvilágítás már rendelkezésre áll. Az ingatlan hasznos lakótere 120 m2, 1 szintes, tartozik hozzá 2 db, egyenként 12 m2-es DK-i tájolású terasz is. A ház előtt 2 gépkocsibeálló került kialakításra. A ház kialakítása kiválóan alkalmas gyerekes családok számára, de mivel most még egy különálló kisebb garzon elkülöníthető, így akár kialakítható egy lakrész idős szülő, nagyobb gyerek vagy bérlő részére is. Jelenlegi elosztása --- 3 szoba, --- 2 fürdőszoba (1 tusolós, és 1 kádas), --- egy nagy terasz kapcsolatos konyha-étkező nappali résszel, --- mellette tágas méretű spejz, --- vendég wc, --- gépészeti helyiség és --- egy tágas közlekedő. FŐBB MŰSZAKI JELLEMZŐK: - 30 cm-es Y-tong-tégla falazat - Tondach kerámia cserép héjazat - 2 rétegű víz záró szigetelés, erre jön majd az aljzat hőszigetelése - 10 cm-es homlokzati, 30 cm-es födém hőszigetelés (kőzetgyapot) - 3 rétegű hőszigetelt műanyag ablakok - Levegő hőszivattyús padlófűtés (alacsony rezsi, fenntarthatóság) Gáz nincs kiépítve ezen a településen - Minden helyiségben fa gerendás mennyezet, megadva a ház hangulatát A hozzá tartozó 500 m2-es teleknek mindössze 2 szomszédja van, balról és jobbról, a hátsó DK-i oldal, ahová a teraszok néznek beépítetlen, és az is marad a jövőben. Valóban nyugalmas, csendes elhelyezkedésű ingatlan. Az ikerház másik fele gyakorlatilag a vázolt ház tükörképe mind elosztás mind méretek tekintetében. Egy darab ikerház kulcsrakész állapotban eladó 250.000 EURO / darab, vagy 100.000.000 forint / darab áron! Kérem tekintse meg a képek között található ingatlan bemutató videónkat! További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását! Irányár: 100.000.000 forint Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosítás kötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Ez úton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Referencia Trend Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. További információt Immo1 portálunk adatvédelmi aloldalán talál.