Budapest V. kerület, Belváros
Eladó lakás
Ár
73 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31205
BUDAPESTEN, A BELVÁROSBAN, DUNÁHOZ KÖZELI, ELSŐ EMELETI, 1 SZOBÁS LAKÁS ELADÓ!
Méretek
Méret
26
Méret tulajdoni lap szerint
26
Belmagasság
2.5 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest V. kerület
Városrész
Belváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
1
WC-k száma
1
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázkazán

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
utcán, fizető övezet
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok

közepes benapozottságú

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Airbnb (rövidtávú kiadás)
Airbnb engedéllyel rendelkezik
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1940
Állapot
jó állapotú
Épület általános állapota
felújítandó
Homlokzat állapota
közepes állapotú
Lépcsőház állapota
felújítandó
Emeletek száma
7
Lakások száma
26
Környék
Jó környék
Szerkezet
Lépcsőház típusa
zárt
Megközelíthetőség
jó tömegközlekedés, metróhoz közel
Leírás
Budapest V. kerületében, a Dunához közeli Aranykéz utcában, első emeleti, 26 nm-es, egyszobás garzon eladó. KÖRNYÉK: Az ingatlan az V. kerületben, a Dunától, ill. a Vörösmarty tértől két perc sétára, a Váci utcával párhuzamosan helyezkedik el. A környéken minden megtalálható, ami a hétköznapi élet elengedhetetlen feltétele. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetőségek, vendéglátó helyek, orvosi rendelő, gyógyszertár, bankok pár perc sétatávolságra. A közlekedés kiváló, villamosmegállók, buszmegállók szinte az ingatlan előtt helyezkednek el, M4-es metró két percre. TÁRSASHÁZ: A 4 emeletes társasház a 70-es évek elején épült, kiváló elhelyezkedése mellett fontos megemlíteni, hogy az utca zajából szinte semmit nem észlelni. Az épület homlokzata és a lépcsőház is átlagos állapotú, a lakóközösség jó, a ház anyagi helyzete rendezett. A közös költség 16.500 Ft, mely tartalmazza a szemétszállítást, ház biztosítását, takarítást, közös képviselet díját, felújítási alapot. LAKÁS: A lakás az első emeleten található. Az elmúlt években teljes körűen fel lett újítva.Hasznos alapterülete 26 m2. Elosztása: szoba, étkezős konyha, fürdőszoba, közlekedő. A nyílászárók műanyag tokosak, redőnnyel,szúnyoghálóval felszereltek. A fűtést ? biztosítja, a meleg víz ellátást pedig ?. Gáz jelenleg van/nics a lakásban, igény szerint visszaköttethető. A villanyvezetékek is cserélve lettek a felújítás során?. Az ingatlant jelenleg nem lakják, azonnal költözhető. A képen látható bútorok, igény szerint maradhatnak. Ajánlom ezt a jó adottságokkal rendelkező, kiváló elhelyezkedéssel bíró kislakást befektetőknek, könnyű és gyors kiadhatósága miatt vagy esetleg fiataloknak, egyetemistáknak első lakásnak. A társasház engedélyezi az Airbnb tevékenységét. Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót. immo1.hu/adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!