Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba
Eladó lakás
Ár
102 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 31161
ZÖLDÖVEZETBEN, CSENDES HELYEN, ÍZLÉSESEN BERENDEZETT, KÉTSZINTES LAKÁS ELADÓ!
Méretek
Méret
83
Méret tulajdoni lap szerint
83
Belmagasság
250 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XVII. kerület
Városrész
Rákoscsaba
Egyéb adatok
Bútorozott
Igen
Alapvető adatok
Szobák
4
WC-k száma
2
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti fűtés

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

amerikai

Ablakok

udvarra/kertre

Nyílászárók típusa

műanyag

Tájolás
DNy
Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

világos

Mozgáskorlátozott
Nem
Kert

kertkapcsolat

Közüzemi szolgáltatás
teljesen közművesített
Terasz

terasz,

kertkapcsolat

Felszereltség
További adatok
Szigetelés
Dryvit
Elérhető kedvezmények
CSOK+
Építés éve
2010
Állapot
esztétikailag felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
felújított
Emeletek száma
2
Lakások száma
4
Környék
Kertvárosi környék
Szerkezet
tégla
Megközelíthetőség
főúthoz közel
Ingatlan stílusa
Modern
Leírás
Budapest XVII. kerületében, Rákoscsabán, kétszintes, 83 nm-es, 4 szobás, igényes lakás eladó. XVII. kerület kedvelt részén , CSENDES, KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN kínáljuk megvételre, ezt a kétszintes, 83 m2-es, 4 szobás ingatlant. A hangulatos, letisztult ,világos ,kiváló elosztású ház amerikai konyhás teraszkapcsolatos nappalival, gardróbbal egybenyitott hálószobával és további két különnyíló szobával rendelkezik. Az ikerház 2010-ben épült, jelenlegi tulajdonosa 2022-ben teljes körűen felújította és egyedi minőségi olasz, török bútorokkal rendezte be. A fűtést és a meleg víz- ellátást a fürdőszobában elhelyezett gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadással. A házban felszerelt inverteres klíma segíti a nagy hőségben a megfelelő hőmérsékletet biztosítani.Az ingatlanban riasztó és kamerarendszer is beszerelésre került.A külső nyílászárók műanyag tokosak, az ablakok frissen felszerelt elektromos redőnnyel rendelkeznek. A bútorok megegyezés alapján, a beépített gépek természetesen a vételár részét képezik. A parkolás az épület előtt elhelyezkedő kocsibeálló helyen megoldott.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó JANGOR TRADE Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

immo1.hu/adatvedelem

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!