Budapest XVI. kerület, Cinkota
Kiadó családi ház
Ár
350 000 Ft / hó
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 30981
KIADÓ házrész ÜZLETNEK VAGY OTTHONNAK!
Méretek
Méret
65
Telek mérete
200
Terasz mérete
20
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XVI. kerület
Városrész
Cinkota
Alapvető adatok
Szobák
3
Fürdőszobák száma
1
Fűtés típusa

gázfűtés cirkó

Hűtés típusa
klíma
Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa

műanyag

Parkolási lehetőség
beálló nyilt területen
Kilátás
kertre néző
Zajosság
Csendes utcára néz
Fényviszonyok

napfényes

Kert

előkert

Terasz

terasz

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Állapot
felújított
Épület általános állapota
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Leírás
Budapest, XVI. kerület Cinkota városrészben, KIADÓ 65 m2-es 3 szobás (2 háló + nappali) + zárt teraszos, gyönyörűen felújított, légkondival felszerelt, alacsony rezsijű, teljesen szeparált házrész (ikerház fél), Autóbeállási lehetőséggel. A házhoz az előkert és a kocsibeálló tartozik jelenleg, ez később az oldalkerttel bővülhet. Csendes, kertvárosi környezetben, helyezkedik el a ház, mely pár éve lett felújítva. Jelenleg szépségszalonként üzemel, de lakhatásra is teljesen alkalmas. Szeparált konyhával és külön kamrával rendelkezik, mely ritkaság! Nappalija DK-i fekvésű, világos, benapozott. A mellékelt alaprajzon látható a helyiségek elrendezése. A havi átlagos rezsi az alábbiak alapján alakult: Gáz: 12.000 Ft Villany: 2.600 Ft Víz: 5.750 Ft Szemétdíj: 2.000 Ft Internet: 5.000 Ft Tömegközlekedés: Buszmegálló 600m, Hév megálló 1600 m A ház 60 napon belül költözhető, minimum 12 hó bérléssel és 2 havi kaucióval. További információval kapcsolatban keressen bizalommal, akár hétvégén is! Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Várom megtisztelő hívását!